Батерията е 3000mAh за общата батерии Batterie Литиево-полимерни мобилен телефон отваряне GM6 произведено G004

12.84лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: 37В, модел на батерията galaxy s5, Батерия 8000mah, lg k500n x екран, батерия huawei mediapad 10 т1 0, 1x обхват на приложение, общата мобилна батерия gm 6, Таблет батерия 6000mah, gps тракер tk915, 37 батерия.

Детайли на батерията 1. Высокомарочный жило батерия с 3 години гарантированности 2. Тествано по едно и 100% работи добре 3. В доставката на време с проследяване на номер 4. доставка в рамките на 1 ден след подтверженной на плащане 5. Най-доброто следпродажбено обслужване 6. голям брой в наличност избира нас , няма лоши отзиви .Ние имаме професионален екип за тестване на всяка батерия, за да се осигури напрежение и добра работа .

и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да може всеки клиент е оставил 5-звездочную положителна обратна връзка !Опаковъчен лист : 1 батерия peice

моля, обърнете внимание:

> Преди да използвате батерията трябва да бъде напълно заредена.

> Временна къс капацитет на новата батерия ще се дължи на факта, че тя не се използва в продължение на дълго време, това е нормално, общият капацитет ще бъде възстановена посредством използването в продължение на 3-5 пъти.

> Когато за първи път се батерия, го използвайте, зареждайте в продължение на 10 часа в рамките на първите три пъти, използвайте го отново, след това той трябва да се зарежда само около 5 часа за нормална употреба.

> Да Не се използва неправилно зарядно устройство за зареждане на тази батерия в случай на повреда.

> Не разбиване и не променяйте дизайна на батерията.

> Не поставяйте батерията в зарядното устройство е твърде дълго.

> Не излагайте батерията на влага и вода, не поставяйте я в высокотемпературную среда.

> Не воздействуйте на батерията.

> Го поставете извън обсега на деца.

> Най-добра температура на съхранение-20°C--5°C

Доставка:

1. Ние ще изпратим на пратката в рамките на 3 дни, след като заплати на купувача ще бъде проверена от R4r.news.

2. Нашите цени не включват митническата такса дестинация.

3. ние ще бъдем отговорни за митницата проблем на Китай, и на купувача, трябва да носи отговорност за митницата проблем дестинация .

Време на доставка:

1: Поща на Китай,необходимостта 15~35 работни дни или повече.

2: EMS,трябва 5~10 работни дни.

Гаранция:

1. Всички стоки, които ние продаваме, са с добро качество и се подлагат на строги тестове, преди да бъдат изпратени.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се избегнат проблеми с качеството.

2. ние обещаваме, гаранция за качество в рамките на една година, и ние отремонтируем безплатно.Връщането доставка трябва да бъде платена от клиента.

3. Вашето удовлетворение на нашите продукти е гаранция.Ако не сте доволни от продукт, можете да върне стоката за споделяне, но, моля, свържете се с нас преди връщането.Разходите за доставка и обработка не се връща, а клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по връщане и повторно изпращане.Всички върнати стоки, трябва да бъде в добро състояние.Те трябва да бъдат в състояние за препродажба.Направени от хора дефекти не са гаранция, като например счупени, надраскани и така нататък.

Номер На Модела G004
Сертифициране На Качеството ce
търговска марка Санерки
Капацитет на батерията(ма) 2801mAh-3500mAh
Оригинал или не Съвместим

Свързани продукти