Автомобилни стикери декор мотоциклет етикети секси Ангел лицето на Демон момиче декоративни аксесоари творчески водоустойчив PVC,17см*17см

2.60лв.

-67%

8.11лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: Убиец На Демони, автомобил за етикети, стена стикер на Батман, интериор на салон на автомобил, етикети demon slayee, страхотни аксесоари за мотоциклети, рокля PVC, аксесоари за персонализиране на автомобили, 90 стикер, джак ръсел териер.

Стикери декор мотоциклет етикети секси Ангел лицето на Демон момиче декоративни аксесоари творчески водоустойчив PVC, 17см*17см

Чисто нов, силен гъвкавост и добро качество.Лесна инсталация, просто го поставете подходящи за всички превозни средства.

Материал: висококачествен PVC материал за защита на околната среда, водоустойчив и слънцезащитен крем, не избледнява

размер:17см*17см

Пакетът включва:

1 x стикери декор мотоциклет етикети секси Ангел лицето на Демон момиче декоративни аксесоари творчески водоустойчив PVC, 17см*17см

Цвят: както е показано на фигура

① Метод паста малки автомобилни стикери с помощта на (сух метод паста)

Инструменти: парцали, чистачи или кредитни карти

1. Почистете тялото и дръжте го сух.

2. Определете местоположението на паста.При нормални обстоятелства бавно наклеивайте паста, едновременно соскабливая си инструменти и отваряне на долната хартия.

3. Ако снимката не е голям, можете също така да откъсне прозрачна трансферную фолио и етикети, преди наклеиванием.Но трябва да бъдете внимателни, за да не предизвика случайно залепване.

4. след залепване соскоблите и натиснете още и още няколко пъти.Бистра передаточная мембрана е била изтрита.

5. на вратата на колата и shwe художествен с нож, до вътрешната страна на чантата.

6. Не позволявайте да стикери и корпуса са имали някакво разделение или выступание.

② Метод на залепване на големи автомобилни стикери с помощта на (wet метод, залепване):

Инструменти: парцали, пръскачки, чистачи или кредитни карти

1. Почистете корпуса и равномерно разбрызгайте вода в части от корпуса, които ще се поставят, за да се намали вискозитета на етикети и облекчаване на корекция положение.

2. Определи местоположението на паста.Бавно една страна поставили, при това внимателно соскабливаем инструмент, едновременно разкриване на хартия.

3. в случай на дръжката на вратата или антифрикционной ивици материал трябва да бъдат разрязани и опаковани в съответствие със ситуацията.

4. настройте правилно.След потвърждаване на общото фигури няколко пъти избършете водата и мехурчета.Бистра передаточная мембрана е била изтрита.

5. на вратата на колата и shwe художествен с нож, до вътрешната страна на чантата.

6. Не позволявайте да стикери и корпуса са имали някакво разделение или выступание.

7. опитайте се да дадете влага в етикети изсъхне напълно, и ако е възможно, може да се проведе умерено нагряване и сушене.В зависимост от времето измийте колата си през ден-два

Начин на почистване:

Внимателно поцарапайте край етикети нокът и напълно се откъснете от нея.Той няма да остави никакви следи и няма да навреди на боята.През зимата, когато е студено и е невъзможно да отстраните ръбове и ъгли, самозалепваща лента е възможно, тъй като трябва да се нагрява с електрически сешоар, както лепило е лесно да се премахне, след като са омекотени.

Поставянето На Стикери Всички Тяло
Дизайн Карикатура
Тип Залепваща Стикер
Тип Етикети Моделът
Широчина На Продукта 17cm
Модел Oem
Произход CN(произход)
Опаковка Не Е Натъпкан
Височина На Продукта 0.01cm
Категория PVC
Вид На Материала PVC
Дължина На Продукта 17cm
За Автомобил,велосипед,лаптоп,скейтборд,багаж,стена и т.н

Свързани продукти