Лепило пистолети 50 мл два компонента AB епоксидни лепило лепило-лепило апликатор Adhensive Преса Mixed 1:1/1: 2 ръчно лепило апликатор

16.01лв.

-6%

17.21лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: лепило с пистолет за горещ, опаковка течен лепило, лепило на епоксидна смола ..., епоксидни пистолет, пистолет за пръскане на пяна pu, бутылочный прах, ab лепилен пистолет, локтит, плочки силиконов пистолет, дозаторный пистолет.

{инфомодуль}

Описание:

Този лепило апликатор, предназначен за размазывания или капания различни двухкомпонентных лепила или мастила, двукомпонентно лепило може да реши проблема за неравномерно смесване на продукти.

Спецификация:

Материал: Пластмаса

Цвят: Черен

Подходящ касета: 50 мл

Применимая залог: съотношението е 1:1 и съотношение 1: 2

Характеристики:

1. това е просто индустриална доставка.

2. разработен за размазывания или капания различни двухкомпонентных лепила или мастила, двукомпонентно лепило може да реши проблема за неравномерно смесване на продукти.

3. подходящ за стандартни ръчни операции, приятелски дизайн, подрывания и ползи е много проста, чък се плъзга вътре и се държи здраво на място с лост, тогава можете да разпределите сместа эпоксидную смола точно чрез стискане на дръжките заедно, забелязвате че ще се нуждаят от устранимые смесване на дюзите също.

4. се смесват и доставка на материали, направени от леки с този распределителем на патрона.

5. дръжката е удобна за използване, на външен вид е щедър, а тласкач е здрава и не е толкова лесно за носене.

Инструкции:

1. Отворете горната част на апликатора, а след това дръпнете скарата на максимум.

2. След определяне на смесительных накрайници на касетата поставете материала на касета и го заключете с дозатор.

3. насърчаване на гаечен ключ, за да материал плавно излизаше от смесване на върха.

4. Поставете скарата на предишното място.

5. извадете касетата и повторете по-горе операция.

Пакет Са Включени:

1 x лепило апликатор

{изображение}

/ За услуга / навременна доставка пълно възстановяване, ако продуктът не е получен в гарантиран срок на доставка по-дълга защита на 15 дни повече на защитата след приключване на поръчката връща допълнителен възстановяване на всеки продукт,само тези, които са в перфектно състояние, с гарантирано качество гарантирано качество или пълно възстановяване

Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

Документ НЯМА
Номер На Модела Друго
Произход CN(произход)
Източник На Захранване инструкция
Тип Друго
Аксесоари за diy Водопровод

Свързани продукти