Sasha ZigBee3.0 Smart Radiator Actuator Програмируеми Temperature Controller Upgrade На Гласово Управление На Alexa И Google Assistant

10.97лв.

-38%

17.70лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: led rf, програмируем клапан термостат радиатора, къща умен, алекса wifi, блаженство, гласов помощник siri, вратата thuja умна, радиатор zigbee, лампа с нажежаема жичка sasha dimmable, контрол на температурата и на влажността.

Описание:

100% чисто нов и високо качество!

1. умен термостат с радиатора thuja Зигбее: нов мини дизайн с лесен и ясен екран на дисплея ЛКД на тялото,термостат радиатора с екран с цифров дисплей ЛКД и 2 раздели са дадени в действие батерии АА,който е специален вентил с помощта на кооперативни с радиатор парно.Изкуствено зададената температура в помещението, в основата на използвана в системата за подгряване на пода, за контрол на отваряне и затваряне на тръби.

2.безжичен хъб портал на Hristo ZigBee е задължително : безжичен хъб ZigBee е задължително, който се свързва с газта много други интелектуални продукти, ZigBee и изпълнява цялата връзка на вашите интелигентни домашни устройства.Просто въведете вашия портал към приложението,а след това добавете автомобил с радиатора на шлюз в приложението.

3.програмируем график с седмичен избор за програмиране:поддържа ръчна настройка 5+2,6+1 и в 7-дневен седмичен график с 6 периоди за опции ,като ви предоставя максимално удобство за различни ситуации и определяне на индивидуален график за вашата начална температура.Празничен режим,автоматичен режим,режим на херметизация на разположение.Изберете режим на работно време и почивка, за да отговори на вашия собствен ум.

4.гласово и дистанционно управление за безжично портал на Hristo ZigBee:поддържа дистанционно управление на прилагането чрез вашия смартфон,както и гласов контрол, говорител чрез Alexa и Google Assistant след успешното свързване на клапа за приложението на Sasha /Smart Life въз основа на един безжичен шлюз на Hristo ZigBee.

5.откриване на отворен прозорец:при стайна температура, изведнъж ще падне в темпото.на прага,клапан се затваря за 15 минути.След това,ако стаята temp.is все още е по-ниска от температурата.На прага,той ще се запази този режим.Освен това,в него е лесен за четене цифров дисплей с температура по Целзий.

Технически характеристики:

Захранване: 2*2 алкални батерии AA* 1.5 V (не са включени)

Максимален ток:90 ma

Температура на работната среда: -10~60°C

Точност на дисплея:: 0.5℃

Диапазон на регулиране на температура по подразбиране:5~35°C

Сензор сонда:: НПМ(10k)1%

Обхват на показване на температурата:: 1~70°C

Размер на конец:M30 * 1.5

Изолира условие: нормална екология

Размер(мм):53*89,5

Бягаща програма: определя за 1 седмица, като цикъл

Максимален маршрут:4.5 mm

Пакет Са Включени:

1 * Термостат Радиатора

1 * Чанта с аксесоари

1 * Ръководство На Потребителя

Документ CE
Максимален Ток 90 мА
търговска марка сентехия
Размер(мм) 53*89.5
Произход CN(произход)
Размер На Резби M30*1,5

Свързани продукти