Водещ колелото на зиг-заг за Makita JV101 M4301B JV183D JV100D 4328 4329 4329X MT431 158392-2 аксесоари части на електрически инструмент

9.20лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: логото на dewalt, инструмент makita, прекъсвач на bosch, спирки за употреба рейки, лобзик makita, куфар makita, инструменти електроинструменти, резервни части за трактори lenar, makita резервни части makita, Инструмент за ремонт на автомобили.

БЕЛЕЖКА:

Моля винаги се сравняват размери R eplacement част от които са показани

Отговорност и бизнес

Време за подготовка: нуждаем се от 3-5 работни дни, за да подготвят вашата поръчка е в съответствие с нашите многобройни поръчки всеки ден.

Моля,проверете адреса си,когато пишете в R4r.news, ако искате да го промените, преди да можем да доставим си, моля, уведомете ни на нов адрес.

l за митнически такси: като се има предвид в полза на нашите клиенти, ние сме принудени да изпратите вашата поръчка по обикновена поща.Но ,моля, разберете, че митническата такса е извън нашия контрол, ние не можем да гарантираме, че никакви данъци, такси и няма да носи никакви данъци и такси.

Изображението на продукта и технически характеристики идват с оригинални фабрики,така че може да се случи така, че производителите са се променили някои технически данни или прогнози, които ние все още не са актуализирали.И ние не можем да ви информирам за един аванс.Моля, разберете.

След като възникне дефект,моля, свържете се с нас в рамките на 3 дни от датата на получаване на данни за доставка.Ние всичко ще решим за вас е положително.

Информация за плащане

1. Преди пускането на вашата поръчка, моля потвърдете подробности с нас ако имате заявка за детайли.Моля, Извършете плащането в рамките на 3 дни от поръчката, ако резервацията не бъде платена след 3 дни, той ще бъде затворен.

2.ние приемаме плащане с VISA ,Master Card ,TT , Western Union или техен превод, с които Набирателни си сътрудничи.

3. Ако не можете да направите плащане за новата поръчка, то моля, изчакайте в продължение на няколко минути, или, свържете се с нас.Ние ще ви помогнем да се провери, дали няма никакви проблеми с новата поръчка.

Детайли за доставка

Въздушна поща стълб кит нормално детайл ще пристигне в рамките на 15-25 работни дни, след като бъде вывешенным.Понякога се дължи на митническите или метеорологични проблеми, той се задържа за няколко дни.Тя може да бъде до 30-45 дни.

1. Ако поръчката ви е по-малко от 2 кг, ние ще изпратим чрез руския въздух / PostNL / China Post регистрирани фирми въздушна поща / ePacket според вашите country.it изисква 15-45 дни, за да пристигнат.

2.Ако повече от 2 кг,ние организираме вашите стоки в две errands или ще експресна поща. (DHL. EMS.FEDEX.и т.н.)

3.Ако искате да изпратите стоките си чрез експресна поща,моля ,свържете се с нас, ние ще организираме за вас.

4. ние ще изпратим вашите детайли когато получим си плащат, и ще се качи на проследяване на номер веднага след като пакет изпратен.

5.Ако искате да знаете,къде се намира предметът, ще можете да следите в линка 17TRACK.

Обслужване И Обратна Връзка

1. нашето работно време 09: 00-18: 00 от понеделник до неделя По време на Пекин.Можете да се свържете с нас оставете съобщение в центъра за съобщения, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Аксесоари за diy ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
търговска марка влехок

Свързани продукти