EZ30 батерия за Motorola Nexus 6 Google XT1115 XT1110 xt1103 високо качество nexus6 3220mAh на батерията

13.13лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: кученце ореол, акумулаторен телефон ez30, телефон на motorola, motorola v3, батерия xt1103, стъкло moto e6, motorola razr v3i, motorola droid turbo xt1254, motorola razr v3, оригинална батерия ez30.

EZ30 батерия за Motorola Nexus 6 Google XT1115 XT1110 xt1103 високо качество nexus6 3220mAh на батерията

Детайли на батерията 1. Високо качество с гаранция 3 г. 2. Тествано по едно и 100% работи добре 3. В доставката на време с проследяване на номер 4. доставка в рамките на 1 ден след подтверженной на плащане 5. голям брой в наличност избира нас , няма лоши отзиви .Ние имаме професионален екип за тестване на всяка батерия, за да се осигури напрежение и добра работа .

и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да може всеки клиент е оставил 5-звездочную положителна обратна връзка !Опаковъчен лист : 1 батерия peice

моля, обърнете внимание:

> Преди да използвате батерията трябва да бъде напълно заредена.

> Временна къс капацитет на новата батерия ще се дължи на факта, че тя не се използва в продължение на дълго време, това е нормално, общият капацитет ще бъде възстановена посредством използването в продължение на 3-5 пъти.

> Когато за първи път се батерия, го използвайте, зареждайте в продължение на 10 часа в рамките на първите три пъти, използвайте го отново, след това той трябва да се зарежда само около 5 часа за нормална употреба.

> Да Не се използва неправилно зарядно устройство за зареждане на тази батерия в случай на повреда.

> Не разбиване и не променяйте дизайна на батерията.

> Не поставяйте батерията в зарядното устройство е твърде дълго.

> Не излагайте батерията на влага и вода, не поставяйте я в высокотемпературную среда.

> Не воздействуйте на батерията.

> Го поставете извън обсега на деца.

> Най-добра температура на съхранение-20°C--5°C

Доставка:

1. Ние ще изпратим на пратката в рамките на 3 дни, след като заплати на купувача ще бъде проверена от R4r.news.

2. Нашите цени не включват митническата такса дестинация.

3. ние ще бъдем отговорни за митницата проблем на Китай, и на купувача, трябва да носи отговорност за митницата проблем дестинация .

Време на доставка:

1: Поща на Китай,необходимостта 15~35 работни дни или повече.

2: EMS,трябва 5~10 работни дни.

Гаранция:

1. Всички стоки, които ние продаваме, са с добро качество и се подлагат на строги тестове, преди да бъдат изпратени.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се избегнат проблеми с качеството.

2. ние обещаваме, гаранция за качество в рамките на една година, и ние отремонтируем безплатно.Возвратная доставка трябва да бъде платена от клиента.

3. Вашето удовлетворение на нашите продукти е гаранция.Ако не сте доволни от продукт, можете да върне стоката за споделяне, но, моля, свържете се с нас преди връщането.Разходите за доставка и обработка не се връща, а клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по връщане и повторно изпращане.Всички върнати стоки, трябва да бъде в добро състояние.Те трябва да бъдат в състояние за препродажба.Направени от хора дефекти не са гаранция, като например счупени, надраскани и така нататък.

Оригинал или не Съвместим
Номер На Модела EZ30
Капацитет на батерията(ма) 2801mAh-3500mAh
Сертифициране На Качеството ce
търговска марка Санерки
Съвместим Марка motorola
Модел Батерия EZ30

Свързани продукти