4PIN 18AWG 30СМ 5557-04R 4.2 Molex 5557 Series 4.2 mm Mini-Fit Jr. 2x1pin 39012040 4 pin Molex 4.2 2*2pin 4p теглене на кабели

11.38лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: конектор mini fit, молекс 4, Жак 5557, 18awg, Тел 18awg, запресоване молекс mini fit jr, 49er, микрозарядка molex, конектор molex, 5557 молекс.

Ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ

Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка

Ако не можете да напуснат веднага след приключването на търга,моля, изчакайте няколко минути и плащането трябва да се извърши в рамките на 3 дни.

доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO)

Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка.

Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.

Имате 14 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 14 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

Ние ще ви възстановим пълен monney, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари в комплект, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с R4r.news.Или пък можете да изберете сами за замяна.

Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

Ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти е една година (с изключение на изделия, повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари са с гаранция 3 месеца.

Дефектните стоки трябва да бъдат регистрирани и да бъдат върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.Ние не ремонт и не обмениваем стоки с изтекли гаранция.

Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в R4r.news!

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важна за нас.Ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.Невъзможно за решаване на проблема, ако за тях не знаем.

Номер На Модела 5557 серия 4,2 мм

Свързани продукти