Студена обработка терапия червена светлина на лазера НИЛО 808 са ревматични за лечение на рани артрит, натъртвания и спорта нулиране болка изцеление

648.58лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: мек лазерен син, лазерна терапия на болката, Студен Лазер, лазерна физиотерапия, лазерната, главоболие лазер, Машина за премахване на косата лазерни диода 808nm, студена лазерна болка, студена лазерна терапия, инфрачервена терапия на болката.

Студена обработка терапия червена светлина на лазера НИЛО 808 са ревматични за лечение на рани артрит, натъртвания и спорта нулиране болка изцеление

GD02-B-това е новата многофункционална полупроводниковата лазерна терапевтична машина за физиотерапия с много добър ефект от първата обработка.

Това е много професионално ниско ниво устройство на лазерна терапия за лечение на остри възпаления и зарастване на тъкани и бавно заздравяване на рани.

НИЛО с ниско ниво лазерна терапия във всеки отдел на всяка болница, във всеки лекарски кабинет (клиника) и във всеки дом.

Облекчаване на болката без лекарства и най-доброто изцеление с помощта на "най-добрите в своя клас" продукти и услуги фотомедицины.

Предмет на

Описание

Лазерна Среда

Gaalas Semiconductor

Дължина На Вълната На Лазера

808nm + от 650 nm

Изходна мощност от 650 nm

Точка на лазера 33pcs За с 5MW

808nm изходна мощност

Точка на лазера 3 КОМПЮТЪР за 808nm с 80MW

Червен лазер : червен лазер 650нм активира различни ензими и се разлага на свръхпроизводството на себум в кръвния поток .Той увеличава количеството на кислород в кръвта, ускорява обмяната на веществата и засилва процеса на пероксидация на окисляване на липидите, за намаляване на нивото на холестерол в съдовете.

Терапевтичен Принцип

Лазер с ниска интензивност свързани с биология, там никакво трайно увреждане на биологична организация, като път предизвиква серия от физиологични и биохимични промени,като противовъзпалително и болкоуспокояващо, раната сближаване, намаляване на чувствителността, регулира функцията на тялото .

Нашата машина, с помощта на 808nm за медицинска полза и от 650 nm в полза на домочадца, чрез специфични части на експозиция и използва светло излъчване на лазера и отношения на дължини на вълната, за да промените биологични характеристики, като веднага се реже Меридиан,производство на повече biologica eyzeme.Предизвиквал редица физиологични и биохимични промени за лекуване на различни видове заболявания.Например,шийната спондилоза, херния на лумбалните диск,замразено рамо,артрит,простатит.

БЕЛЕЖКА:

1. Почистете кожата преди обработката;

2. Избягвайте пот, черен на цвят като косата и мол.

3. Ако се чувствате неудобно, моля, просто махнете отметката устройство за спиране на лечение

Полупроводникови лазерни терапевтични използва низкоинтенсивный лазер за облъчване на широка заразена/увредената зона и акупунктурните точки,а след това съответно медицинско лечение като противовъзпалително, намаляване на чувствителността, облекчаване на болката, възстановяване, заздравяване и на регулация.По време на този процес няма никакъв страничен ефект.

Технологията на този апарат позволява да се преодолее дефекти на традиционните обемисти и скъпи продукти.Той е лесен за управление, удобен и безопасен.

Източник На Захранване акумулаторна литиево-йонна баттарий
Произход Китай
Тип Елемент Рехабилитация Физиотерапия
Приложение 1 артрит/ревматични болки/онихомикоза/ болка в тялото
търговска марка АТАНГ
Приложение 2 фибромиалгия, тендинит, зачервяване, подуване, сутрешната скованост
Приложение 3 Зарастване на рани, рехабилитация на спортни травми, простатит
Клеммный сонда

Свързани продукти