Сгъваема Найлон Пет Куче Котка Тунел Тъкат На Полюсите Дълги Бързина Обучение Упражнение Чанта За Съхранение На Котка И Заек Да Играе Играчка Пет Тунела На Котка Легла

30.56лв.

-10%

33.96лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: тренировка подвижност куче, конна обучение на домашни любимци дървена, чанта през рамо, топката куче, котешки тунел, котешки плюшени тунел, подвижност куче тунел, плюшено зайче, домашни любимци, аксесоари за домашни любимци анти.

Сгъваем Найлон Пет Cat Dog Tunnel Weave Стълбове Дълги Тренировки Сръчност Упражнение Чанта За Съхранение Cat Play Rabbit Toy Пет Tunnel Cat Beds

1,98 М Пат Тунел

Предмет: котешки тунел дължина :1.98 м диаметър: 30 см Цвят: син и червен особености: 1.Оксфорд материал, издръжлив и не е лесно деформируемый 2.Идеална интерактивни играчки за домашни любимци, подходяща не само за кучета или котки, но и за други дребни животни! 3. сгъваем ,с чанта за пренасяне,удобен за използване на открито

имаме много продукти в нашия магазин. по-долу са дадени връзки:

Спецификация На Продажбите:

1.стоки, изпратени от склада в САЩ, са на разположение в следните страни: САЩ

Ако не можете да намерите своя страна е в горния списък, моля, свържете се с нас.Няколко други страни също са на разположение за доставка.

2. за стоково-материални запаси:

а. тъй като асортиментът тръгва от склад в чужбина, реални запаси не винаги може своевременно да се актуализира.Това означава, че понякога продукта, който сте поръчали, вече е на склад.В такава ситуация можете да отмените резервацията или да приемат замяна на доброволно.Ако искате да откажете поръчката, Моля, изберете причина "други".Благодарим ви.

b. обикновено периода на зареждане е около 10-45 дни.Ако сте готови да чакате, моля, сложи поръчка и да удължи времето за обработка, съответно.Ние ще дадем приоритет на вашата поръчка, когато стоки, отново ще бъде в наличност.

3. За куриерски такси:

a.ние няма да ви таксува на куриерски такси, ако е вътрешна доставка, с изключение на някои отдалечени дъщерни острови.

b.вие трябва да платите за задължения на куриер, ако склад не се намира в страната.

4. За времето на обработка и срок за доставка:

a.имаме нужда от 1-3 дни, за да обработим вашата поръчка (надявам празници).

b.срокът за доставка е около 5-10 работни дни.

c.Моля, обърнете внимание на информация за проследяване и карта за доставка.Понякога куриерът ви оставя на картата, ако нямате у дома, тогава ще трябва да се свържете с куриерска фирма себе си.

5. ние няма да ответствены до вашия потребителски такси.И, моля, обърнете внимание на вашия център за съобщения, ние ще се свържем с вас, ако има някакви документи, необходими или ако вие облагаетесь облагат с данъци.

6.моля, проверете стоката в зрителното поле на шофьора.Ако има някакви проблеми с опаковка, моля, направете снимки за повредени кутии и стоката веднага като доказателство.Това е важно за прилагането на обезщетение за вас.

Тип Куче
Предмет на котешки тунел
Тип Набиране No
L 500*60см
Материал Друго
M 198*30
търговска марка Бърз домашен любимец
Тип Играчки тунел
Цвят Сини
КОД AJD0002BU AJD0008

Свързани продукти