Sasha ZigBee WiFi Smart Door Window Сензор Детектор За Безопасна Аларма Умен Дом Независими Алармени Системи За Alexa, Google Home

11.18лв.

-44%

19.98лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: мини sonoff, преминете thuja, eu zigbee plug, къща умен, аларма Секур, broadlink rm4, вратата Акары, вратата thuja умна, Акара, преминете homekit.

Описание:

100% чисто нов и високо качество!

1.Sasha Smart ZigBee Door&Window Сензор:безжичен хъб портал на Hristo ZigBee е задължително условие за работа с датчик за врати и прозорци,както и с различни интелектуални продукти ZigBee, който, както се оказва, е мост и Центъра за управление за умни къщи и играе незаменима роля за всички продукти, ZigBee и изпълнява цялата интелектуална връзка на вашия дом.Просто добавете сензор в центъра на ZigBee след като добавите хъб в приложение Smart Life/Sasha.

2.дистанционно наблюдение в реално време:когато и където и да се намирате,като само сензор за Врата/прозорец ще открие външни съоръжения или на животните, вие ще получите уведомление за смартфон.Пазете дома си в безопасност през цялото време.Какво трябва да направите, е да си сензор с свързани възел ZigBee.

3. широко приложение: поставете интелигентен сензор за врата / прозорец към различни сцени,спалнята си,гараж,банята,градината и навсякъде обичате,водене на цялата си къща далеч от опасността с лост интелигентен сензор за врата/прозорец,заедно с различни сензор зигби с един епицентър на дейност зигби на изискваните само.Лесно се интегрира в различни среди.

4. батерия-храна за ниска консумация на енергия; - нов дизайн с технологията на сондиране на хол и защита от неоторизиран достъп;поддържа напомняне за ниско зареждане на батерията.

5. лесна инсталация с двустранно тиксо, просто да поставите навсякъде, където ви харесва да защитава сигурността си у дома.Направете толковейший лост с други франтовскими уреди, за да се постигне пълна идеи свеждане

Технически характеристики:

Безжична Технология:ZigBee

Работно напрежение: 2.4-3.3 (CR2032 батерия)

Честота На Предаване:2,4 Ghz

Работна Температура:-20°C ~+60°C

0%~95% RH

Обхват на предаване:на закрито:10~30 м/отвън:30~50 m

Основният корпус размери: 40 * 25 * 12mm

Малкия на корпуса:25*10*9 мм

Пакет Са Включени:

Сензор*1

Ръководство На Потребителя*1

Отменя пин кода*1

търговска марка чойфу
Състояние събрание Готов за работа
Произход CN(произход)
Камерата Е Оборудвана С No
Документ CE
Номер На Модела 2020
Съвместимост Всичко, Което Е Съвместимо

Свързани продукти