12x35 " 30x90cm StripSoftbox Bowens Mou Bowens планина за студийната фотография Стробоскопическая светкавица осветление фотографско студио аксесоари

75.29лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: леща МЕК, подложка за мишка, професионален светлината Снимка, бирена часовници, малък софтбокс Боуен Mount, светкавица canon, метална закопчалка bowens, flash studio, Боуен софтбокс, сцепление M50.

Професионален софтбокс Striplight Softbox за студийно осветление

Описание:

Софтбокс-това е вид фотографско осветление на уреда, един от поредица от фотографски устройства меко осветление.Всички различни видове мека светлина създават равномерен и дифузна светлина, изпращайки светлина чрез някакъв рассеивающий материал или "отражение" светлина " от втората повърхност, за разсейването на светлина.Най-известната форма на подскачащи източник на светлина чадър където светлина от крушка отскочен с вътрешностите металлизированного чадър, за да се създаде мек косвени светлина.

"Софтбокс" - това е черупката около лампа с нажежаема жичка, състояща се от отразяват страничните и задните стени и рассеивающего материал отпред на източника на светлина.

Страничните и задните стени на кутията са облицовани с ярка повърхност - алюминированной тъканната повърхност или алуминиево фолио, за да действа като ефективен рефлектор.В някои търговската мрежа модели лещи са подвижни, което позволява да се използва отделно като прожектор или с зонтичным рефлектор.

Характеристика:

1、идеален за студийната или натурной стрелба, инсталирането е лесно и бързо.

2、мека кутия е изработена от качествен обобщаващ и диффузионного материал.Софтбокс осигурява нежна, но ефективна светлина.Вътрешният панел покрити със сребристи покритие за максимална светоотдачи.

3.тесен профил раиран фенер чудесно като фенер за коса за групови портрети или за получаване на гладки, продълговати задните светлини в продуктовата фотография, а също така е чудесно за драматичен край на осветление!

4.това също спестява пространство при снимане в ограничени условия.Лесно се отстранява, когато се използва като фенер на преден план.Този софтбокс може да се използва с стробоскопами или непрекъснатото осветление и да произвежда ярка, дифузна светлина, която перфектно улавя дори най-малките детайли.

5.подвижна граница и преграда (позволява да се регулира естествено, мека светлина, да се създаде само подходяща диффузию и контраст)

6.подвижна линия осигурява високо или ниско за разлика осветление, докато вътрешна преграда премахва горещите точки.

7、пръстен на скоростта на стандартен тип S-Тип на притежателя Bowens и направен от высокомарочного умира лят метал сплав, за да издържат на широк диапазон от температури.Той е направен така, че да се върти независимо от закрепване на светкавицата, който ви дава пълен контрол и гъвкавост в регулиране на свети ситуация.

Пръстен на скоростта позволява вращению мека кутии докато всяка светлина адаптация.

8、Size: 30x90cm

Пакетът Включва:

1 x 12-35in софтбокс

1 X метал Speedring

4 х метална пръчка

1 X вътрешен дефлектор

1 X лицето дефлектор

1 х чанта за носене

Пакет ДА
Номер На Модела Софтбокс 30х90см
търговска марка Мекинг

Свързани продукти