Анален Кръпка Мазила Гел За Хемороиди, Лекарство За Хемороиди Китайска Медицинска За Вътрешно Нулиране На Болката От Отхвърляне Сливк Хемороиди, Анален

11.98лв.

-19%

14.97лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: Шимано аливио, медицински изделия, голям анестетичен помощ, изработена по поръчка пылезащитная маска, медицински иструмент, крем за хемороиди, артрит, помощен медик, билков крем за хемороиди, билкови масло.

Анален хемороиди, лекарство за хемороиди гел крем китайски медицински пластир за вътрешни хемороиди крем крек аналния аналгезия Забележка: този продукт не се предлага с опаковъчната кутия, а идва с китайското ръководство.За повече информация вижте описанието на продукта на страницата с подробности.Ръководство за [марка] Lijun Kang* Yuzhian [име на продукт] анален хемороиди студен компрес гел [описание на продукта] Този продукт се състои от бустера и гел; гел се състои от карбомера, пречистена вода и растително масло състав кошница не съдържа съставки, които имат фармакологично противоязвенное или метаболическое действие. [Очакваното прилагане] той е подходящ за студена терапия анален дискомфорт, причинени от вътрешни и външни хемороиди.Той се използва само за затворени и меките тъкани. [Тегло] 3g / клонка [как да използвате] за външна употреба; просто кликнете или да кандидатстват директно до дискомфорт, един път на ден; катетър, предназначени за еднократна употреба, и той трябва да бъде изхвърлен след употреба. [Мерки] 1. Този продукт не може да замени лекарства; 2. това е забранено за тези, които са алергични към този продукт и студ, и тези, които имат алергии; 3. Този продукт е изключен, когато черти на този продукт се променя; 4. моля, поставете го на място, където децата не могат да го докосне, и жените не трябва да го използвате. [Начин на съхранение] херметично затворен, проветриво, чисто и сухо място, както и контакт с токсични и вредни вещества са забранени.

[Дата на производство] 1 октомври 2020 година.

[Срок на годност при съхранение] 2 години този продукт национална първи клас медицинска служба

търговска марка NoEnName_Null
Име 4 Мехлем За Хемороиди
Произход CN(произход)
Име 1 Хемороиди студен компрес гел
Името на 3 Разход на геморройный помощ
Име 2 Крем за анален хемороиди

Свързани продукти