Първоначално топката YODN/17r 350W лъч moving корона SIRIUS HRI Moving главоболие електрическа крушка Лъч и платина R17 MSD лъч с баласт

90.02лв.

-29%

126.79лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: крушка msd, 7R osram, диадемная корона, мащабиране на движещи се на главния лъч, проектор за android, лирное петно, 17r движеща се глава, проектор portabl, 17r лъч, движение на главата.

ЗА НАС

Guang Джоу ZRLAMPS electronics-е професионалист, занимаващ се в света на всеки голям бранд на търговци от основаването си през 2007 година. На база на почтеност, с най-високо качество и разумна цена ще идея за управление, за на взаимно доверие и взаимно полезни,с високо качество и на кредита на първо място, във всички гърлото за нови и стари клиенти с най-доброто обслужване, гостоприемни нови и стари клиенти и вътрешни лица индустрията, за да поискате.Благодаря ви и започвайте да пазарувате в нашия магазин изберете това,което ви трябва,ако не сте намерили това, което искате,не се притеснявайте, моля, не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти, красиво момиче ще бъде търпелив, и ще ви помогне.

ИЗЛОЖБА НА ПРОДУКТИ

Как да инсталирате

ОБЕЩАВАМ

1.разумни цена на нашите продукти. 2. само качествени продучты надувательств 3.Получавате това, което плащате, тъй като цената винаги се отразява на качеството. 4.Ние никога няма да заблуждаваме нашите клиенти, тъй като се фокусираме върху дългосрочни бизнес отношения, а не на моментна печалба.

Чрез облекчаване на вашите очи от телевизора, спестявайки си стотинка от филма.

1.ние обещаваме, че всички лампата в нашия магазин са истински продукт ZR.Ние предлагаме гаранция за 180 дни и следпродажбено обслужване.Моля, бъдете сигурни, за да поръчате. 2.моля, любезно отворете пратката, за да се провери дали продуктът е повреден или е на помещение(може да бъде откраднат) преди куриер.В този случай може да откаже да подпише името си и да изискват от тях обезщетение. 3.Всички продукти ще бъдат стриктно проверени и тествани, преди да превозва.Ако има някакви проблеми, когато получавате пратката, моля, веднага се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти.Ние ще осигурим най-доброто сервизно обслужване за всеки клиент. 4.ние можем да обяви по-ниска цена за продукт, в съответствие с искането на купувачите.Тъй като митническа такса-това е сложен въпрос за всяка страна.Като продавач, Ние не сме длъжни да носят някакви допълнителни разходи или свързани такси за купувача.Ако вашето помещение ще се проверява митнически отдел, ние искрено се надяваме, че ще можете да си сътрудничат с тях, за да се избегне унищожаване. 5.Ако харесвате нашия продукт, моля, любезно дайте ни пет звезди за обратна връзка.Ако имате някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти непосредствено преди откриването на спора или напускане лоша обратна връзка.Благодарим ви.Ние ще направим всичко възможно, за да ви служи и да защитава своето право.

ОПАКОВКА

ДОСТАВКА

Ние ще изпратим правилния номер на модул, който е подходящ за вас в зависимост от адреса на доставка.

ОЦЕНКА

код детайли 350W 17R
Силата на 350 W
Код име Лампа 17R
Ваттаж 85-265В
Модел 17R 350W
Външен вид чисто нов
Ние Обещаваме 100% добро качество
Номер На Модела 17Р
Гаранция 180days може да бъде гаранция
Приложение За етапа,на дискотека,клуб,парти,нощен клуб,театър,адвокатско клас,w
търговска марка ZR

Свързани продукти