100шт Тигрови Балсам мехлем за освежаване на мозъка медицински крем за облекчаване на болката в тялото охлаждащо масло за ухапване от комар укачивание

20.81лв.

-35%

32.51лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: стъкло bq5731l, матрицата bq m10, суитчър encage, син на шийката на носна кърпичка, екран bq5530, книга Массари, автомобилни вериги 16, устна мухъл торта, син реколта роп.

100шт Тигрови Балсам крем освежава мозъка медицински крем облекчава болката в тялото охлаждащо масло за ухапване от комар функция морска болест: 1. миризмата на масло оказва силно влияние на падането на комари 2.премахване на лоша миризма в тоалетната на 3.Някои хора ще имат измръзване в дълбока зима,се чувстват сърбеж и болка,маслото може да се лекува сърбеж 4.Нанесете маслото върху стомаха може да лекува запек 5.всеки ден нанасяйте масло от царевица,след това използвайте цигари на огъня,за да се запържва маслото, го оставете да се стопи в царевица.Третирайте в продължение на определен период от време,царевица падне автоматично,пациентът не чувства никаква болка и област мазоли не оставя белег. 6.в мебели се появяват тренировки,могат да бъдат намазани с масло в област дупки тренировки,отсече насекоми.Забележка: 1.Ако след употреба се появяват сърбеж по кожата,зачервяване и други алергични реакции,моля,използвайте чиста вода. 2.алергии,бременни жени,гной на кожата,очите и повредена кожа са забранени за употреба. 3.детето ,младенец,на децата трябва да използват под ръководството на възрастен или на лекар. 4.за външно приложение.

Номер На Сертификат GZ345234
Характеристика Коректор Пигментация
Воспользуйся Тяло
Номер На Модела 100шт
търговска марка Лантом
Документ GZTZ
Държава/регион на производство Китай
Пол Унисекс

Свързани продукти