PQWT-S500.500М Automatic Mapping Water Detector Underground Finder Machine Industrial Metal

3 062.00лв.

-9%

3 402.22лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: подземните води, декор метал, аларма наводнения, xp metal detector metal, экранный метал детектор, метал детектор, професионална изтичане на вода, pi metal detector сам kit, такса за метал детектор, търсене на метал-детектори.

Автоматично картиране на детектор на водата е с дълбочина за около 100м/, на 150 м/300м 500м/600м/около 900 м/1500м, за повече информация относно продукт, моля свържете се с whatsapp +8618874780136 нов тип подземно проучване водонаведочного на уреда

Въведение

детектор на подземните води е използването на естествен източник поле на Земята, без да се минава през изкуствено игрище, което е пропуснато тромава система за доставка на електроенергия, за да се постигне прост, ниско тегло.След събиране на данни, е инструмент с помощта на уникални вградени изчислителни функции за постигане на автоматично подаване на графика, събраните данни могат да бъдат прехвърлени на компютър чертеж за формиране на напречното сечение, структура геоложки слой може бързо да бъде определено чрез по-ясно разбиране на скален рамка , карстовия пещера, водоносен хоризонт и т.н.

Характеристики

1. Бъдете соответствующи за равнини, на хълм, хълм земя, Хайленда, басейн, всички видове приложения на геоложката структура. 2. автоматично показване на карта в устройство, получаване на резултат на пробиване на положението и дълбочината на място. 3. професионална група на потребителите се предлага 24 часа обслужване след продажбата. 4. средната точност над 90% от обратна връзка от потребителя. 5. четири езика, включително английски/испански/френски/арабски, са задължителни. 6. той е широко използван за питейна вода, селскостопанска откриване на поливната вода. 7. не са професионалисти могат да изследват начин на работа за 5 минути. 8. само 1-2 човека могат да работят. 9. две години гаранция.

Обратна Връзка От Купувача

нула

нула

Профил На Компанията

Институт геологоразведочного оборудване Хунан Puqi Geological Проучване Equipment Institute-това е професионална институция в Китай, който се занимава с научноизследователска и развойна дейност, производство и продажба на тръбите детектор за течове на вода, автоматичен анализатор на течове, геофизического проучване на детектор на подземните води, полостного детектор, мина локатор, детектор на тръбопроводи язовири, камери за контрол на кладенци и детектор на тръбопроводи.Повече от 200 служители, в това число 16 старши инженери, 49 средни инженери.В продължение На много години Puqi се фокусира върху гидрогеологических разведках, интелигентни технологии за събиране на данни и прилагането на специални техники, провеждане на научни изследвания, технически услуги и маркетингови приложения.Ние сме завършили над 65 точки, включително националните министерства, китайско-чуждестранно сътрудничество и големи научно-изследователски проекти.Като почетность за да спечели няколко национални пожалований изследвания, с повече от 117 национални патенти.Междувременно, Пуци установи отношението на дългосрочно сътрудничество с много научно-изследователски институти в Германия, САЩ, Австралия, хонг Конг и други страни и региони.Редица лаборатории геоложки данни е създадена в рамките на няколко места в Китай, с помощта на собственото ни уникално софтуер за изпълнение на дългосрочно събиране на данни, анализ и откриване на различни геоложки структури, както и създаване на дифференциальную на база данни за различни области на геоложката структура.

търговска марка PQWT
Честота Единична,тройна полза, 36/40/56 честота
Канал 8
източник на захранване Модел на батерията #26650; 3.7 V 4000mAh акумулаторна литиева батерия
Номер На Модела s500
Документ CE
Произход CN(произход)
Вид Хранене Захранва От Батерии
Време на изчакване 8-10 часа
Дълбочина 100/150/300/500 метра
С жидкокристаллическим екран или не ДА
LCD дисплей Промишлен 7-инчов сензорен екран HD
Аксесоари за diy ЕЛЕКТРИЧЕСКИ

Свързани продукти