90 копринен шал дамски голям квадрат копринен шал шал. → тайна на нова

71.49лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: музикална нота шал, скраф, леопардовый сатен, шал, шал от памук, трико, шал бръмбар, египетски шал, черно фулар, шал от естествена Коприна, мъжки червен костюм, син шал с леопардовым принтом.

Materail:Кепър Коприна Черница 100%

Размер: 88x88cm (+- 2 см)

Край: Ръчно Търкаляне

Доставка:

1. Всички детайли ще бъдат изпратени в рамките на 3 работни дни .Shippng отнема около 10-35 работни дни въздушна поща стълб кит,EMS за 5-8days,DHL за 2-5days.

2.Цена за доставка: натиснете раздела "доставка и опаковка" на страницата с информация за продукта и ще видите детайли за доставка.Можете да изчислите цената на доставката, като въведете необходимата информация.

3.вносни такси: данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки

Ако се предлагат на цена много подробности от нас през това време , то ние съвместим вашата пратка пратка и ще ви даде малка отстъпка.

Ако получения от вас продукт е повреден, моля, направете снимка на го и го изпратете на електронната ни поща.Ако продуктът наистина е повреден, пълно възстановяване на парите или новата смяна-това е нормално.Но в замяна се нуждае от това ,за да ви предложи друг продукт от нас, тогава ние ще ви ги заедно.В противен случай ще трябва да заплатите доставката на тази замяна

Коментари:

На всички положителни мнения са добре дошли .

Ако сте доволни от нашите услуги и продукти, моля, пишете ни на положителна оценка.И ние ще направим същото с вас.

Ако имате някакви проблеми, моля, първо се свържете с нас, както не оставяйте отрицателна обратна връзка.Просто е отрицателна или неутрална обратна връзка няма да реши проблема.

Моля, повярвайте ни, че можем да решим този проблем с помощта на положителни начини.

Материал КОПРИНА
КРАЙ Ръчно търкаляне
Плат Плат От 100% Естествена Коприна Черница Черница Тутового Дърво
Отдел Име Възрастен
Стил Модни модели
Размер 88x88cm
търговска марка SKWJX
Вид На Модела С щампи
Тип Елемент Шалове
Дължина Шалове 80 см-100cm
Пол ЖЕНИ
Номер На Модела 0417000120107
Вид На Шалове Шал, Шал
Пакет Торба Opp

Свързани продукти