Издълбани цилиндрични свещи, аромат на мухъл 3d свещи мухъл за производство на свещи САМ свещи ръчно изработени свещи, аромат на восък, сапун форма

10.35лв.

-44%

18.50лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: лепестковая свечная форма, форма за свещи, форма за свещник, дребни мыловарение, набор от форми за свещи, плесневый восък, обетные форми за свещи, форма за свещи на тялото, барботажная форма, свещи калъпи.

Издълбани цилиндрични свещи, аромат на мухъл 3D свещи мухъл за производство на свещи САМ свещи ръчно изработени свещи, аромат на восък, сапун форми характеристика на продукта: 1. Материал силикон: мухъл е направена от силикон и може да издържи навсякъде температура. 2.Здрава Прес-Форма: може многократно да се използват повторно, така че формата е здрав, я не е лесно да се повреди и се счупи. 3. лесно премахване: мухъл свещи разделена разделени в 2 и половина, за по-лесно отстраняване на свещи. 4. дълъг срок на експлоатация: мухъл има дълъг срок на експлоатация и са лесни за почистване. 5.широко приложение: може да се използва при производството на парафиновых, на восък и на пчелните свещи.Спецификации На Продукта: 1. Материал: силикон 2. Размер: както е показано списък опаковка: 1 * силиконови форми Забележка: 1.ръчно измерване, размерът ще бъде грешка 0,5-2 mm, при условие че реалните размери. 2. поради разлика в светлина и цвят на екрана елемент може да се различават малко от изображението. 3. цветовете могат да се различават в зависимост от страната.

Номер На Модела Мухъл Силикон
keyword2 Форма За Свещи
Материал Силикон
Форма Архитектура
Произход CN(произход)
Размер As shown

Свързани продукти