30 мм смола фигура комплект модел в разглобено формата на неокрашенный //G337(без причина)

11.36лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: небоядисана фигури от смола, модельная смола, Смола 28 мм, 100w led smd, колекция от модели на фигури от смола военен, смола модела фигура 60 мм, Смола 35 мм, forgeworld, сверхтяжелый резервоар, Смола 30 мм.

Уважаеми клиенти и приятел, ето кратко описание на продуктите ни магазин:

1、Всички продукти за продажба в магазина-това е бял филм, без цвят, се нуждаят от купувачите полиране, боядисване и монтаж.Можете да видите, че цветните изображения се използват в качеството на дисплея, за да даде

Можете цвят, за да се гарантира връзка.Моля, не забравяйте да обърнете внимание на това.Всички продукти от магазина, няма по цвят, те са части на модела.

2、Всички продукти без оригиналната опаковка, без инструкции за инсталиране, без снимки и картички. (ума купувачи, моля внимателно избирайте)

3、След като получите продукта, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас за първи път, ние ще решим проблем за Вас-моля, бъдете сигурни.

4、Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, не забравяйте да ни даде пет звезди висока оценка!Голямо благодаря!

5、аз искрено се надявам, че можете да откриете любимите си продукти от тук.Благодаря ви за покровителство.Благодаря Ви за вашето доверие и подкрепа!

Тема Комплекти
Възрастова Група > 14 години
Предупреждение не може да има
Пол МОМЧЕТА
Мащаб Друго
Тип Комплекти Катран
Номер На Модела 30 мм
Материал Смола

Свързани продукти