SOTF Бял Японски стил на печат свиреп рев на Битката фитнес шорти ММА битка шорти Тигър муай тай, бокс облекло преторианец

20.81лв.

-35%

32.51лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: боен бокс, ЯПОНИЯ, Конър Макгрегър, Тайланд муай тай шорти, мъжки къси шорти, миниатюрни бели гащета, муай тай е кратък, бразилско жиу-житцу, MMA къс, плат японски.

SOTF Бял Японски стил на печат свиреп рев на Битката фитнес шорти ММА битка шорти Тигър муай тай, бокс облекло преторианец

Здравейте, скъпи приятелю, благодаря ви, че дойдохте!Пожелавам на вас и семейството ви здраве и щастие с всеки изминал ден!

1 при закупуване на продукта има някакви проблеми, моля, свържете се с мен, ако не сте сигурни, че сте подходящ размер, моля, да ми кажете навреме, аз ще избере най-подходящия размер за вас.

2 аз избирам теб, аз ще логистиката Алиби официална, стоките са изгубени или не могат да пристигнат в срок системата автоматично ще ви върне парите, това е най-сигурните решения на доставка, че липсата на актуална информация доставки бавно, моля почивка, уверено очакване!

3 намерени, след получаване на повредени стоки, грешка на измерване, по-малко доставка, доставка продуктът е изпратен погрешно, не са доволни от качеството на продукта, моля, свържете се с мен на време, не забравяйте, моля, не се колебайте да се свържете с мен, не упоминайте спорове, спорове, само ще направи промяна в скоростта за решаване на проблема бавно, не забравяйте, моля, свържете се с мен веднага, аз ще ви дам плащане или замести продукт, ще ви дам задоволителен отговор!

Пожелавам ви весела пазаруване, аз от името на семейството си и аз пожелавам на вас и семейството ви успех в ученето, работата върви гладко, бизнес процъфтява!

Тип Елемент куфари
тайландски шорти шорти за борба ММА
шорти муайтай муай-тай облекло
търговска марка суотф
Материал Polyester
шорти за ММА муай тай е кратък
шорти за кикбоксинга шорти муай тай
тайландски бокс преторианец
кратък муай тай кратък ММА
Пол МЪЖ
Вид На Модела Геометрична
Номер На Модела шорти за ММА
евтини MMA shorts светът бокс облекло
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
Произход CN(произход)
бойцовские шорти Тина
Спорт Боксировать
Боксировать Тигър Муай Тай
MMA къс мо

Свързани продукти