Miboxer CCT LED контролер-димер FUT035 10A + 2.4 G 4-зонный безжичен RF Touch Remote FUT007 +WL-Box1 Wifi за CW / WW Led Strip

10.00лв.

-11%

11.36лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: led контролер mjjc, димер за led wifi, schneider dimmer led, led диммера, led димер mi, Димер 110В, димер за led, cct rgb, fut036, mibox 4.

Miboxer CCT LED Controller Dimmer FUT035 10A + 2.4 G 4-Zone Wireless RF Touch Remote FUT007 +WL-Box1 Wifi за led лента CW/WW

4-Zone LED Dual White Remote Control & Controller като е цветната температура, толкова и яркостта име на продукта: 2.4 GHz 4 Zone RF CCT Remote Control номер на модела: FUT007

Напрежение: 3V(севтион 2 батерии)(не са включени в комплекта)

Честота На Предаване: 2,4 Ghz

Метод на модулация: GFSK

Излъчването на сила: 6дбм

Standy консумирана мощност: 20uA

Разстояние за управление: 30m

Размер: 110*53*21.5 мм

Настройка на контролера WIFI iBox2:

1.система за поддръжка на приложения: iphone IOS, Android, 4.3 или по-висока

2.Източник на захранване: DC5V

3.работен ток: 500 ma

4. дистанционно разстояние: 20-30 м

5. Материал: ABS

6.радиочастота: 2.4 G Hz,функция на продукта Wifi 802.11 b/g/n

1. Управление на App международна, с wifi& умен приложение на телефона, можете да контролирате светлината навсякъде, съвместим с IOS, Android 4.3 или по-висока.

4.Как да използвате: 1.регулиране на яркостта, и цветовата температура: за регулиране на всички контролери първо натиснете "Master ON" или за регулиране на отделните контролери, след това кликнете "Zone ON";второ, задайте регулировка на цветовата температура или яркостта. 2.режим на нощно осветление:за отделните контролери, натиснете и задръжте бутона "Zone OFF" в един от 4-зони,за всички контролери, натиснете и задръжте бутона "Master OFF", сега лампи консумират само 0,4 Вата. 3.функцията на възобновяване на: предишната настройка ще бъде възобновено, при повторно включване! 4.код на съвпадение: натиснете един от бутоните "ON Zone" един път в рамките на 3 секунди при повторно включване на захранването индикаторът ще мига 3 пъти,ако съпоставяне ще бъде успешна; 5.код за почистване: натиснете един от бутоните "ON Zone" пет пъти в продължение на 3 секунди при повторно включване на захранването индикаторът ще мига десет пъти,ако почистване ще бъде успешна; 6.група: можете да добавяте безкраен брой контролери в зоната на 4-моно дистанционно управление чрез съчетаване на код с различни зони.По този начин вие изцяло огъване в творчествоторазлични комбинации групи.По-долу можете да видите някои примери за организации.2. Compatiaility, чип RF 2.4 GHz RF, съвместим с цялата поредица от Milight.

3. функция на таймера.Автоматично 0N/изкл. с функция таймер

4. Обезцветяване и Потъмняване, 16 милиона цвята по избор, затъмнение, контрол на наситеността на

5. Намерете Milight в Apple store или сканирайте кода, показан в ляво, намерете Milight в Google Play store или сканирайте кода, показан в ляво( Android 4.3 или по-висока)

6. Можете да го използвате като нощна лампа

Спецификация FUT035:

Работим за вашия бял / топло бял led лента светлина

Настройте яркостта на led лента

Работно напрежение: DC12V -24V

Продукцията на управление: 2 верига

Управляващ ток: 6A / верига

Размер: L 85 x 45 W X H 22 m

В пакета е включено: като сте избрали

Въпрос: Как мога да получа отстъпка?А на: цените, показани в нашия магазин са най-добрата цената, ние сме били в състояние да предложи.Това е най-ниската цена, която можете да получите.Въпреки това, ако вашето сума на поръчката е повече от 10пкс (цялото количество за една поръчка), можете да се свържете ние преди плащане, ние можем вероятно да запази някаква цена на доставка за вас.За много големи поръчки, разбира се ние ще ви предложим някаква отстъпка.Моля, следвайте следното процес, за да получите отстъпка. 1. Направете поръчка на първо място, не се плащат веднага. 2. излезте ни съобщение, за да ни каже количество и метод перевозкы на пратката искате. 3. ние ще променим размера за вас възможно най-скоро. Въпрос: Какво мога да направя, ако аз не се получи парцел за дълго време?А: ако отслеживающая информация показва, че са напуснали Китай или Хонг конг, но няма информация в сайта на местния пощенски клон, пратката сега е на път за вашата страна или са пристигнали в страната си, но все още няма актуална информация, получена от местния пощенски клон, моля, бъдете търпеливи и изчакайте.Ако срокът на защита е по-малко от 10 дни, но още не сте получили пратката, моля, свържете се с нас, ние продлим срок на защита за вас и ще се опитаме да се намери причината за забавяне, а също така ще се опитаме да реши и да ви информира последно получената от нас информация.

Гаранция 2 години
Материал Пластмаса
Номер На Модела 2.4 G 4-зонный CCT
Максимална Мощност На Натоварване 216 W
Произход CN(произход)
търговска марка теопек
Документ ce
Брой Бутони 10
Характеристики НОВО

Свързани продукти