Гореща продажба на LiPo Li-Po батерия с негорими предпазител за сигурност Безопасна чанта 125*64*50 мм 185*75*60 мм Хеликоптери Levert Dropship за RC Drone

3.97лв.

-43%

7.07лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: AST, детайли hbx 18859e, Липо безопасно, jmt lipo чанта, чанта lipo safe, сейф за документи, Липо сигурен червен, чанта Липо, чанта telesin липо, документ негорими.

Гореща продажба на LiPo Li-Po батерия с негорими предпазител за сигурност Безопасна чанта 125*64*50 мм 185*75*60 мм Хеликоптери Levert Dropship за RC Drone

Характеристики:

100% чисто нов и високо качество

RC Lipo акумулаторна литиево-полимерна батерия предпазител за сигурност чанта за зареждане е най-сигурният начин

за зареждане и съхранение на вашите липос.

Защитете своята работилница, семейство и дом от опасност зареждане на lipo.

Това негорими торба, предназначена за кацане и

съхранявайте всички пожар причинени от неправилно нареждани бедни действа липо пакети.

Ние винаги насърчаваме всички наши клиенти е винаги много внимателни

при зареждане на литиево-полимерни торбички.

Никога не оставяйте зарядната литиевую батерията без надзор.

Съдържание На Пакета:

LiPo Li-Po Батерия огнеупорна защитно защитна чанта (без търговията на дребно опаковки)

1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. 2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка. 3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. моля , уверете се,че сте попълнили цялата подробна информация,като лице за контакт, адрес, пощенски код и телефонен номер при попълване на информацията за вашия купувача. 2. ние ще изпратим на стоки в рамките на 3 работни дни след потвърждение, пълно плащане.Ако плащането не бъде на разположение, вашата поръчка ще бъде затворена автоматично. 3.купувачът е отговорен за всяко застрахователно дело ,проблеми и щети ,причинени на услугата за доставка, като злополуки, забавяне или други въпроси.Освен това, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци и/или такси, събирани в тяхната страна. 4. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон. 5. Ако не сте получили вашият товар е в рамките на 45 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние ще следите спедиция и ще ви отговорим възможно най-скоро, за да получите вашето удовлетворение!

1. Имате 7 дни, за да се свържете ние и 30 дни, за да се възстанови от получените части дата.Ако обектът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван и възстановяване или замяна да не бъдат приети.И клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по възстановяване и повторна доставка. 2. всички върнати детайли трябва да бъдат в своите първоначални условия, включително кутия и аксесоари.Мъжете са направили дефекти не са гарантирани, като счупени, надраскани и така нататък, номер за проследяване, доставка, конкретна причина за връщане и вашият po#.

За Тип Превозно Средство Самолети
Дължината на колесната база Винтове
Номер На Модела Предпазител За Безопасност На Батерията Li-Po Пожаробезопасный
Технически параметри Стойност 2
RC Parts & Ркц Батерии - Липо
Периферни Устройства/Устройства За Дистанционно Управление Батерия
Принадлежности За Инструменти Лепене
Актуализация На Части/Аксесоари Литиева Батерия
Воспользуйся Превозни Средства Са И Играчки С Дистанционно Управление
Размер Li-Po Battery Fireproof Safety Guard
Материал Композиционен Материал
търговска марка Зареждане на душата
Атрибути пълно с Предпазител За Безопасност На Батерията Li-Po Пожаробезопасный

Свързани продукти