Ултразвукова Чистач На Кожата Йон Почистване На Лицето Лопата Пилинг На Лицето Лифтинг Машина На Акне, Премахване На Черни Точки На Червена И Синя Светлина Терапия

12.47лв.

-54%

27.70лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: аниони инструмент, мъжки микроток, led терапия, лицето распаровщик, зачервяване, лющене, красиви жени, инструмент за красота ултразвук, oem ултразвук, устройство за възстановяване на кожата rejuven, мъжки скрубер за лице.

Характеристика:

1.Терапия Червена И Синя Светлина 2.ултразвукова вибрация высокочастотная 3.EMS микротоковая лифтинг на лицето 4.на положителни йони - премахване на черни точки 5.отрицателни йони - копър се влива

Все още притеснен за тези проблеми?

Мръсотията от кожата, не могат да бъдат премахнати напълно.Хранителните вещества не могат да влязат вътре, пигментация, акнето, големи пори, суха кожа

УЛТРАЗВУКОВО ПОЧИСТВАНЕ НА

Почивка на акнето ултразвукова висока честота вибрации.Отстранете излишното масло, омертвевшую кожата и други замърсители.По този начин се постига почистващ ефект.Червена светлина,подобрява се дейността на клетките и повишава еластичността на кожата,възстановява кожата против бръчки, намалява стареенето на кожата и подмладява кожата.Ултразвукова вибрация пръска вода върху нанопузырьки.Балон навлиза в порите и се разрушава при непрекъсната вибрация.Експлозивна енергия разгражда мръсотията, като акнето.Разби мръсотия се налага вода.

EMS МИКРО ТОК

Стимулируйте масаж на мускулите с помощта на микротоков, Нека мускулите ще се върне към еластичност,направете линиите на лицето са по-ясни, за да се постигне осветляющего и укрепляющего ефект на избелване на лицето.Синята светлина, бактерицидный и противовъзпалително, подтиска образуването на черни точки и възстановява грубата повърхност на кожата, регулира водния и маслен баланс.

ИЗНОС НА ПОЛОЖИТЕЛНИ ЙОНИ

Принципът на използването на положителни йони Мръсотия, черни точки, пъпки, мазнини, etc.in порите.Когато червената светлина се издига на дейността на клетките и повишава еластичността на кожата.Възстановява кожата против бръчки, намалява стареенето на кожата и я съживява

ВЪВЕЖДАНЕТО НА ОТРИЦАТЕЛНИ ЙОНИ

Принципът за използване на отрицателни йони Въвеждат хранителни вещества в дермата и hypodermis.Със синя светлина, бактерицидно, противовъзпалително, потиска угревую обрив Възстановете грапава повърхност на кожата и регулира водно-масления баланс.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ

Отрицателно въвеждането на Йона (синя светлина) Положителен износ на Йона (червена светлина) EMS микро ток (синя светлина) Ултразвуково почистване (червена светлина) Switch (смяна на режима)

Как да използвате:

Режим Ultrasonic ултразвукова чист( лющене: изкачване * Използвайте крем за лице / препарат за почистване на 1. Намокрете вашата посока с вода и използвайте страна / cleanser за да се направи пяна 2. Натиснете и задръжте за 1 секунда, за да включите режима на почистване с ултразвук по подразбиране. 3. корона лопати гледа надолу и близо до кожата.Бавно двигайте глава лопати по посока на стрелката, в продължение на три минути. Power EMS микро-истински режим PowerCharge * Използвайте крем за лице 1. избършете подходящ крем за лице върху лицето си. 2. Натиснете и задръжте за 1 секунда, за да го включите и да персонализирате скорост режим на EMS. 3. корона пика, обърната нагоре и в близост до кожата.Бавно движете главата на лопати по посока на стрелката.Масаж за успокояване на кожата в продължение на 3 минути. ✨Режим износ положителни йони lon *хидратиращ тонер 1. Нанесете върху лицето подходящ тонер или лосион. 2. Натиснете и задръжте за 1 секунда, за да го включите и да настроите в режим на износ на положителни йони. 3. корона пика, обърната нагоре и в близост до кожата.Бавно двигайте глава лопати по посока на стрелката, в продължение на 3 минути. ✨Режим на въвеждане на отрицателни йони lon *с эссенцией лосион / маска 1. Нанесете на лицето на съответната эссенцию/лосион или маска. 2. Натиснете и задръжте за 1 секунда, за да го включите и да настроите в режим на внос на отрицателни йони. 3. корона пика, обърната нагоре и в близост до кожата.Бавно двигайте глава лопати по посока на стрелката, в продължение на 3 минути.

Характеристика 7 Ултразвукова За Пречистване На Кожата
Сертифициране На Качеството На Продукта ce
Произход CN(произход)
Функция 3 Ултразвуково Почистване На Лице
Източник На Захранване Акумулаторна Батерия
Функция 1 Средства За Грижа За Кожата На Лицето
Функция 6 Подмладяване На Кожата
търговска марка КРАСОТАТА НА КИНСЕЯ
Функция Премахване На Мъртвата Кожа
Функция 5 ствие blackhead отстраняване
Материал КОРЕМНА ПРЕСА
Функция 2 електрическо почистващо средство за лице
Функция 4 ултразвукова йонна скрубер
Тип ултразвукова йонна скрубер
Функция 8 масажор за лице
Производствен процес Машината Е Направена

Свързани продукти