Истанбул сувенир магнит реколта туристически плакати

2.15лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: обеци-на веригата 12 см, серия cabezal braun, евтини детски маратонки nike shox, темата на детския пръстени, керамични пробивни пирони, качулки babygirl, верига Скоба двойна, кондензаторен вентилатор c herm, пола легла голяма royal.

Гъвкав винил магнит, няма драскотина на повърхността, върху която е приложен. За сметка на магнитен слой по цялата площ на снимки осигурява надеждно закрепване. Магнит е монолитна структура, с дебелина 0,7 мм, без използване на хартия и самозалепващо фолио, така че не е расслоению, загибанию сметка, намоканию и увреждане при излагане на влага, на които са изложени повечето винил магнити, се продават в интернет и произведени по занятие начин, при печат на принтер и приклейкой с тиксо към протоколи винилу. Воден знак "Premium"липсва в реалния продукт, той се поставя само върху снимките за защита от копиране.

ВНИМАНИЕ: ПРОМОЦИЯ!!!

50% намаление на всички стоки във вашата поръчка, при закупуване на 10 ВСИЧКИ магнити (в асортимент от над 4000) в официалния магазин PREMIUM. (Срокът на валидност на промоцията до 31 март 2020 г.)

Винил магнит "Истанбул" размер на 82x58 мм, е отпечатък винтажного туристически плаката, оформена под на пощенска марка.

Предимства

Устойчивостта на влага - Магнити може да се измие изцяло потъвайки във водата, без да се страхуват за намокряне и загуба на качество.

Компактни размери - Ако магнити се е натрупала твърде много, е възможно някои временно отстранени, те няма да отнеме много места в сравнение с керамични и метални.

Ниско тегло и сигурна закопчалка - Магнитен слой по цялата площ на снимки и гъвкавост осигуряват надеждно закрепване дори на криволинейной повърхността. Магнит никога няма да падне с вратата на хладилника.

Сочен цвят - Ярки, наситени цветове ще радват окото в продължение на дълго време.

Отстъпки и промоции

Отстъпки за абонати - Редовно отстъпка за абонати на магазина - до 30%.

Отстъпки от броя - 50% Отстъпка при поръчка от 10 единици действа за почти всички продукти на официалния магазин "Премия" (на поръчката, в продуктова гама вижте комплекти).

Купони от сумата на поръчката - Следете за нашите акции, редовно поставяме купони за суми 300-500 евро. с всяка 1000 поръчка.

На нови стоки - ако добавяне в магазин за нови стоки - 30% за всички купувачи на нови стоки в рамките на един месец.

Услуги

Гаранция за качество - високо Качество на печат с ламинированием. Не драскотина на повърхността.

Доставка - По ваш избор ние ще достави продукт с куриер до вашата врата или в постамат, или ще ви изпратим поръчка поща.

Връщане - може да върне стоката без да посочва причина, в рамките на 15 дни от датата на получаване.

Информация o продавача

Наименование - ИП Валентина Евгений L. ИН / ОРГН - 550206742636 / 305550102700019

Реалният адрес - 644012, г. Омск, др. Култури, dv 44, се строи.2.

Режим на работа - Режим на работа на магазина: Денонощно.

Режим на работа на обслужване: 08:00 до 20:00 (Московско време)

ВНИМАНИЕ: ПРОМОЦИЯ!!!

50% намаление на всички стоки във вашата поръчка, при закупуване на 10 ВСИЧКИ магнити (в асортимент от над 4000) в официалния магазин PREMIUM. (Срокът на валидност на промоцията до 31 март 2020 г.)

Тип Стикер Магнитен Стикер
Възраст > 6 години
Размер На Листа Среден
търговска марка Премия

Свързани продукти