6 бр./компл. бразилски реалы фалшиви пари златни банкноти набор от Prop Money Billetes Gold Bank Note Collection подарък

7.18лв.

-36%

11.22лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: корейски банкноти лот, Оман, пари в евро, фалшиви пари, жени за хартата Бразилия, бележката златни, комплект златни банкноти, фалшива бележка, парична книга, магически пари.

Защо ние искаме да събира златните банкноти?

Коллекционируя златни банкноти от света, пътуват по целия свят, без да изложи себе си на всички рискове, свързани с това, за да излязат от комфорта на собствения си дом.

Събиране на златни банкноти ви помага да разгледате всички видове култури, страни, континенти на земята, ви помага да научите някои от най-известните хора в света, ни учи за вездесъщата фауната, флората, реките, планините, които изобилстват на седемте континента на земята ни.

Събиране на златни монети, банкноти от света ни учи на изкуството, географията, историята, чуждите езици и дори политиката.

Световно Колекционерска златни банкноти-очарователно хоби, което постепенно ще се превърне в тенденция, на които така се радват на милиони колекционери по целия свят.След като сте събрали, разнообразите и подкрепете своя световната колекция от златни банкноти, вие как ще стане акционер в цялата световна икономика!

1.Вашето удовлетворение е нашата цел.

2.Ние се стремим да предложим на нашите клиенти най-безопасният и най-лесният опит за закупуване. 3.Ние ви предлагаме най-новите проекти с голямо разнообразие от стилове и цветове за всички ваши нужди в чашите. 4.Ние сме онлайн фабрика и предлага завършен по поръчка обслужване, ние предпочитаме малко на брой. 1.Въздушна поща стълб кит нашите предпочитания от вас метод shippig. 2.и там трябва да бъде от 3 до 4 дни за служители на адрес,за да изтеглите проследяване на#, така че pls, не се притеснявайте, 3.време на процеса на кандидатстване е от 1 до 7 работни дни. 4. Всички детайли ще бъдат опаковани безопасно преди доставка. 5.купувачът трябва да носи отговорност за всички вносни данъци и такси, събирани в тяхната страна. 1. Ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоките.Върнатият продукт трябва да бъде нов, с биркой и в първоначалното им състояние. 2. купувачът трябва да се свърже с нас в рамките на 7 дни след получаване на теми.Но купувачът трябва да носят отговорност за допълнителни такси за доставка. 1.моля, свържете се с нас, преди да напусне всяка отрицателна или неутрална обратна връзка.Ние ще работим с вас, за да реши всеки проблем. 2.Do не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след вашата покупка, ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента.

търговска марка WR
Стил Европа
Вид На Продукта монета
Тема Патриотизъм
Материал Позлатени

Свързани продукти