Цифров LCD дисплей, КОМПЮТЪР Computer 24Pin ATX 20Pin Power Supply Тестер за Проверка Power Measuring диагностичен тестер измервателни инструменти

13.59лв.

-23%

17.65лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: тестер за захранване на КОМПЮТРИ, нещо itx, тестер ddr3, тестер ddr4, 18-пинов кабел, двойно захранване, ъгъла на Сондата atx 24, тестер на дънната платка, тестер кабелна мрежа, тестер източник на захранване destop.

Моля, обърнете внимание на информацията по-долу:

Поща Бразилия обяви, че от 27 август 2018 г. от всички международни пратки, обработвани от митница, се начислява такса в размер на 15 реала(около 3,50 долара) за всяка стока.Тази такса се заплаща от купувача.Ако той не бъде платена в рамките на 30 дни, пратката ще бъде върната.

Описание:

Този обект представлява течни кристали тестер хранене.

Той може да провери своя източник на енергия и да се избегне увреждане на вашето скъпо компютърно оборудване, с помощта на този тестер източник на захранване.

Устройството е подходяща както за амбициозните любител хоби, така и за бърза функционална проверка в специализирана търговия.

Характеристики:

Материал на корпуса: Пластмаса

Течнокристален дисплей показва състоянието на напрежение

Тестер източник на захранване-това е надежден тестер за напрежение за PC-хранителни източници: можете да тествате съвместима с ATX, BTX и ITX захранване.

Лесен и удобен за употреба, без батерия, не се изисква.Свържете се с 20-номера за контакт Molex конектора за захранване.

Оборудван с констатации +3.3 V, +5V, +VSB, -5V, -12V и +12V за контрол на изходното напрежение.

Операция:

1.Включете в източника на захранване 24-пинов и P4 , P6 или P8 към съответния порт набор от тестове за хранене.

2. Силата на доставка сила , ще чуе пръстен "Дуду", ако няма трептене след това напрежение на тока на изхода на захранването нормален.

3. Ако определен сигнал на напрежение на тока не е бил открит, или открито стойността на напрежение, ток над нормално, ще зумер "DuDu" дългата ; ако съответстващи на стойността на напрежение, ток или трептенето на страницата прекалено, то силата е претърпяла неуспех.

Спецификация:

Материал на корпуса: Пластмаса

Поддръжка на 24Pin, ATX 20pin интерфейс

Поддръжка на интерфейс SATA

Поддръжка на 8Pin, интерфейс 4Pin

Поддръжка на интерфейса PCI-E graphics 6Pin

Поддръжка на интерфейс, флопи дискове

Поддръжка изяде интерфейс на твърдия диск

Изпитвателно напрежение: 3.3,- 12V, 12в1, 12В2 + 5 БАВ, + 5V, и време страници

Размер: около 126 x 64 x 18,5 mm/4,96 x 2,51 х 0,72 инча 1 x LCD тестер на храна

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

6. Ако не сте получили своята поръчка, след 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние ще проследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

търговска марка ALLOYSEED
Пакет ДА
Номер На Модела Тестер за захранване на дисплея LCD цифров св
Тип Многофункционален Мрежови Тестер
Документ НЯМА
Произход CN(произход)

Свързани продукти