Високо качество на злато код за 10 бр. от 150 мм торий вольфрамовый електрод TIG заварчик аргон-електродъгово заваряване вольфрамовая игла / прът

9.74лв.

-29%

13.91лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: заваряване tig, кутия за Pi, марка бижута, пръстен вольфрамовое, аргоновая заваряване, припой за бижута, аргон, купи графит електрод, заваряване tig, гъвкав златен електрод.

История На Марката

Точка На Продажба

1. параметър вольфрамовой игла Модел: WL15 Материал: диаметърът на ядрото на заваряване с волфрамов : 1.6/2.0/2.4/3.0/3.2(мм) Тип: волфрамов електрод Lanthanated Природата на лекарството кожа: вольфрамовая Диаметър на: 1.6/2.0/2.4/3.0/3.2(мм) За заваряване на : 10-400A( >200 A по-добро) Дължина: 150 (мм) Спецификации: 1. 6X150mm Добавени примеси: La2O3 Количество примеси(%) 1.3-1.7 Други Примеси(%)

Точка На Продажба

Вольфрамовый електрод 1. електронна функция ниска 2. Повишаване на температурата на рекристализация 3. Най-добрата проводимост 4. добри механични характеристики на рязане Характеристики: Спецификация: диаметър на 1.0/1.6/2.0/2.4/3.0/3.2 дължина 150мм Допуск на диаметъра/дължина: основен международен стандарт за механична обработка безошибочен Опаковка :10 / кутия обещание функции: Лантан-Волфрам - това е нерадиоактивный материал с добри заваръчни свойства.Неговата проводимост е най-близо до проводимост 2% торийсодержащего волфрам.Заварчик може лесно да се замени вольфрамовый лантанидный електрод без промяна на процедури за заваряване.Лантанид волфрам е най-популярната алтернатива в Европа, и в Япония, на мястото на 2% ториевого карбид в повечето случаи.Този волфрам основно се използва за заваряване на постоянен ток, но и ще покаже добри резултати за заваряване на променлив ток!

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

--За плащане

1. Ние сме приели плащане ескроу. 2. моля, уверете се, че вие потвърждавате поръчката, когато получавате на стоките в добро състояние, защото, когато правите поръчка, парите ви се превеждат на условно депозиране, а не за наша сметка. 3. Нашите цени не включват никакви мита или такси.

--За доставка

1. ние ще изпратим на световно като подарък. 2. допълнителна такса или мито са отговорност на купувачите. 3. подробности ще бъдат потопени в рамките на 1-7 работни дни, след като компенсация приключи полученото. 4. срокът на доставка зависи от дестинацията и други фактори, може да отнеме до няколко дни .Ако не можете да го получите след 40 дни.Моля, свържете се с нас за разрешение. 5. доставката може да зависи от празници, събития и други неясноти.Ние не може да гарантира време на пристигането си.

--За повторно изпращане и връщане на парите

1. DOA(dead при пристигане) или грешен продукт ще бъде предложен за обмен.Възстановяването ще бъде предложен, ако доставката не е на разположение. 2. Разходите за доставка и обработка на товара не се връща.Стоката трябва да бъде върнат невредим в оригиналната кутия. 3. необходимостта на купувача да плати возвращенную превоз. 4. Ако искате да си върнете парите от дефект на стока или някакви други проблеми с качеството, моля, свържете се с нас в рамките на 3 дни след получаването му.Такси, свързани с обратна поща изпращането, трябва да бъде превишен клиенти. 5. по-малко от 0,5 на сто опаковки понякога може да се изгуби ,но, моля, не се притеснявайте за това .Ако все още не можете да получите поръчаните от вас стоки в рамките на планираното време ,моля, свържете се с нас възможно най-бързо .Ние ще отговаря за повторно пращане на нови стоки.

Ток На Заваряване 10А--400А
Номер На Модела WL15
Дължина 150mm
Приложение Запояване

Свързани продукти