Най-Добрите Блокове, Възли Африкански Сив Амазонка Какаду Папагал Ара Птица Играчка Птица Играта

8.75лв.

-30%

12.50лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: играчка Ара, средни играчки за папагали, Бронкс, апликатор с пирони, папагал Зиг 3, спринцовка за хранене на птици, играчка за папагал, африкански папагал, африканския сив папагал, bluetooth parrot.

По-Добре Блокове Спирали, Големи

19" дълги 27 коренастых, измельчаемых парчета от иглолистна дървесина - от прибл. 2" x 1 1/4" x 1" до 3 1/4" x 1 3/4" x 1 1/2" разнообразие от форми и цветове, могат да се различават от образа на птица безопасни цветове и обзавеждане птица безопасна памучен въже, предложената семеен бизнес - производство на играчки за птици в продължение на повече от 30 години тази висячая папагал играчка е предназначена за средни по размер птици, като африкански сиви, малки и средни Амазонка, малки Какаду, Эклект, малки Ара, Рингнеки и Александрины, а също и някои по-големи птици, като средните Ара, средни и големи Какаду и големи Амазонка .

Не забравяйте да проверите и птици.Играйте в eBay store за останалите ни предложения.При нас винаги има голямо разнообразие от птичи играчки за всички размери папагали.Ако сте доволни от продукт и услуга, ние ще бъдем благодарни за вашите коментари.Ако имате въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас

Тип Набиране No
Материал Дърво

Свързани продукти