KAISH Kaish 2pcs Guitar Bass Sprague 6PS-S20 Orange Drop Capacator .022uF 600v Guitar Тона Cap

7.66лв.

-10%

8.60лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: кондензаторен спрей, педал кентавър, кондензаторен тон, кондензатор за електрическа китара, бас электр, bass pro shop, Кондензатор 400V, конденсаторная китара, capasitor orange drop китара бас, дръжка Кайш.

Оранжев кондензатор падане 6PS-S20

0.022 uF 600v

Идеално за използване с гитарными и бас тонално саксии

Китара бас кондензатор x 2

Плащането трябва да бъде получена в рамките на 7 дни след края на търга.ние ще го възможно най-скоро след като сте платили.

Ние изпращаме на стоки в рамките на 2 РАБОТНИ дни .Повечето от нашите стоки се изпращат чрез обичайната ефективна въздушна поща без връзки проследяване, ако искате да добавите линк за проследяване на своя пакет за доставка отнеме допълнително $4,00.Моля, обърнете голямо внимание на този термин, преди да купите.

Ние не приемаме комбинирана доставка.Ако искате да направите заявка на едро оферта, моля, свържете се с нас, за да потвърди разходите за доставка.

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи, че тези допълнителни разходи ще бъдат до търговия/покупки.

Ние ще ви изпратим стоките на адреса, посочен от вас в процеса на поръчка, а не по ваш адрес за доставка на PayPal.

Това е международна поща от Китай до целия свят.Нормално срокът за доставка е около 10-20 работни дни в Съединените Щати и 15-25 работни дни, в други страни, моля, великодушно ме разбирайте погрешно това.

Проверете своята поръчка веднага, след като го получи.Всички искове, (повредени, липсващи или погрешни елементи) трябва да бъдат подадени в рамките на 7 дни от получаването им.

Личност Поръчка:

Ако получена от вас поръчка е дефект на производителя, моля, незабавно изпратете ни изпратите снимка на дефектен продукт.Трябва да сте изпратили обратно дефектную част, преди ние ще ви изпратим имейл за замяна.След като получим неполноценную част и проверете си, ние ще имаме подмяна на път към вас.

Спасяване в начина:

Проверете вашия пакет(и), преди да го приеме.Ако виждате някакви щети и/или доказателства за фалшификация на външната опаковка, трябва да се уверите, че доставка човек прави запис за тази повреда в разписката за доставка.След като установи, че уведомлението за повреда е на разписки за доставка, информира водача на доставка, че отказват да приемат увредена опаковка, и веднага след това се свържете с нас.Как само ние ще потвърдим с нашите лагер, ние ще имаме подмяна на път към вас.

Пропуснати Поръчки:

Ако сте получили частичен поръчка, незабавно се свържете с нас.В този случай, моля, пишете ни на снимки частично на поръчката, който сте получили.Как само ние ще потвърдим с нашия отдел за доставка., ние се подмяна на път към вас.

Неправилно Поръчки:

Ако получите стока, която не сте заявени, незабавно се свържете с нас.В този случай, моля, пишете ни на снимката на елемента, който сте получили.Как само ние ще потвърдим с нашия отдел за доставка., ние се подмяна на път към вас.

търговска марка Кайш
Номер На Модела Тонално Шапки
Тип Друго
Произход CN(произход)

Свързани продукти