18650 Li ion BMS 6s 24v 15A 40A lithium balance Battery Защита Board With Balance for Скутер

19.34лв.

-15%

22.76лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: 11s bms 18650, 18650 BMS мъжки, электроскутер, 7s bms с баланс, Салвадор Дали, 8s bms lifepo4, bms 3s 7s, 12v 3s bms, 18650 акумулаторна батерия recharg, 7s bms.

Daly liion bms 6s 24v 15A 40A18650 батерия баланс литий pcm BMS lcd момента с датчика за Температура опционни

Ако имате нужда от температурен сензор, моля свържете се с нас, за да го закупите отделно.ние ще ви изпратим линк.

Характеристика модел: DL6S (3.7 V номинална батерия Литиево-Йонна батерия, не е за 3.2 V Расклассифицированное LiFePO4) общата версия : общ порт за задължения/разреждане, отделно версия : отделно порт за задължения/освобождаване, за задълженията на около 8A.Ние можем да персонализирате всяка печатна платка от 3 до 32S литиеви батерии, с различни удар. 1. Преглед ◆ние можем да го проектираме за различни батерии, литиево като LiFepo4, LiMn2O4, а Литиево-полимерна и др. ◆Основни функции са следните: над защита от задължения, над защита от разреждане, над тази защита, защита от късо съединение, защита от температурата ETK. ◆Според заявка на клиента можем да започнем ПКМ в различни размери и структури. ◆BMS произведени от висококачествен Mos и импортированным IC .Дръжте вашата батерия с дълъг цикъл на обслужване life time. 2. предимство ◆ 6S оборудван с механичен датчик за температура, който може да предпази батерията като оверчарге и разреждане на приводящ в температурата се увеличава, ефектно улучшающ безопасността на използване на батерията, и разрешающ потенциален проблем с безопасността причинени от минерални беглец батерии. ◆Използвайте висококачествени (A-level) защитно интегрална схема IC, от решаване на Seiko Япония.Самата чип има функция за балансиране на мощност.Схемата е проста и надеждна.

Способност за натоварване ◆силна , постоянно развиващите разряд ток 10A/15A/20A/30A/40A, използва высоковольтное устойчивост, ниска Mosfet силите на вътрешно съпротивление.Плача много ще помогне за охлаждане. ◆Типично за откриване на напрежението на всяка клетка.По този начин, всяка батерия ще бъде предотвратено от прекомерно зареждане или прекомерно разреждане.Функция защита от претоварване работен ток и късо съединение е много надежден.Продължително късо съединение на товара няма да се отрази на печатна платка и батерията.Температурна защита по време на зареждане и разреждане. ◆Изключително ниска консумация на енергия.Консумацията на цялото устройство е по-малко от 50уа. ◆ПХБ използва висока антикоррозийную защита, висока водоустойчивост, высокоимпедансное конформное покритие ESD. 3

Документ ROHS
Защита от прекомерен заряд ДА
Защита от късо съединение ДА
Доказателство За Вода ДА
АКСЕСОАРИ Безплатен кабел
Прекомерното пробивно напрежение ДА
Произход CN(произход)
търговска марка Дейли
Тип Аксесоар Аксесоари За Батерии
Серия батерии 6S
Приложения Номинална литиева батерия от 3.7 на
Температурите. Сензор Трябва да се свържете с клиента
Номер На Модела DL6S
Функция баланс ДА

Свързани продукти