Нова ера на биологичен контрол на восъчни молци, използвана за кошер с екологично чисти за пчеларството продукт

16.26лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: кошер за пчели, кошер, възстановяване на предишното положение, Варроа, топки мотылька големи, ddpai, китайската писалка, cap нова ера, капачката е нова., пчеларят.

НОВА ЕРА ЗА БИОЛОГИЧЕН КОНТРОЛ ВОСЪЧЕН МОЛЕЦ

Основната съставка е голямо количество екстракт от китайски билки ( Ареколин,Фелон, Матрин,Bacillus Thuringiensis.Химическа съставка-Хлоранилипрол, тя е безопасна и е разрешен за употреба в страните от Европа и Северна Америка.

Моля, виси на кошерите през пролетта,а след това изваждайте през есента в продължение на цялата година, използвайте само 1 лента в стандартен кошер.Той може да премахне восъчни месец,да се запази здравето на пчелите в рамките на една година.Много пестеливо.

Този продукт е индуктор за восъчни молци, която бавно парализуется и в края на краищата умира, заради стомашно разстройство след употребата му.Продуктът оказва стерилизующее действие женски восъчни молци, което води до аномальному възпроизвеждат и унищожаване на восъчни молци.Това е нов БИОПРОДУКТ, безопасен за яйца, ларви и възрастни пчели.Продуктът не ще попречи на маткам снася яйца и растеж на работните пчели.Той също така не замърсява околната среда за продукт на пчеларството.

Употреба: дръж 1 ивица в един стандартен кошер всеки път, ефектът може да продължи до 12 месеца

[Прилагането на] за използването на ленти, подвешивая между дограма или пъха през входа на кошера.Използвайте една ивица на един кошер, и ефектът може да продължи в рамките на една година.Поради разлика в сила и чувствителност групиране на пчелните колонии трябва да прекарат 1 или 2 теста, преди да го прилагат в големи количества.

[Съхранение] запечатана на лентата в сянка

[Опаковка] 10 бара/чанта

[Дата на производство] виж действителната опаковка за пълен предположения етикети

[Валидна в продължение] 3 години

Показания за употреба:

Този продукт е примамка молци, му е трудно да преглътне след хранене, ниска активност и най-накрая да убие, той е стерилизующее действие върху женския червей, така че бенки не може повече да се размножават.Продуктът е безопасен за яйца, ларви, какавиди и възрастни пчели.Това не оказва въздействие

царицата снася яйца и събира работна пчела, а също така не разполага с примеси на Мед продукти.

Дозировка:

Дръж ивица между пчелни рамки или поставете лента през входа на кошера .

Една ивица на кошера, без молец една година.

Поради разликите в сила колония, възприемчивост и т.н. Опитайте 1-2 колонии за

За 3 дни до масово приложение.

Предимство 1 лента в стандарт за цялата година
търговска марка Рибена пчела
Марка Рибена пчела
Функция убий восковую мол кошера
Наистина за 3 години
Номер На Модела БИОЛОГИЧЕН КОНТРОЛ ВОСЪЧЕН МОЛЕЦ
Материал Дървени Ленти
Пакет] 10 бара/чанта
Съхранение Запечатани ленти в сянка

Свързани продукти