ивица на гъвкави слънчеви панели 50 W 2 бр. 100 Вата за дома rv camper открит за 12 в 24 в батерията дома на Слънчевата система комплект

102.26лв.

-12%

116.21лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: панел за слънчева, соларен панел camara, гъвкави слънчеви панели, експрес-ван, панел solor 100 W, летовник, планета на Слънчевата система, кемпер каравана, гъвкави слънчеви панели, комплект микро слънчеви панели.

Описание

За разлика от традиционните слънчеви панели, които са тежки и често са обвити в закалено стъкло, гъвкава соларен панел с мощност 50 Вата е нещо, но не е традиционна.Гъвкава соларен панел с мощност 50 Вата тънка и може да се огъва до 30 градуса, което може лесно да бъде инсталиран на криволинейни повърхности, с висока ефективност до 21% с малък размер, за голяма изходна мощност, ниско тегло само 0,85 кг само една четвърт от неговите традиционни стъклен соларен панел с мощност 50 Вата.Тази лента може да се използва за различни приложения, включително осигуряване на захранване на лодката, ван, голф, триколки, покрива на палатката, дори и ако тя да виси на прозореца, за захранване на лампи и други приложения на постоянен ток.Соларен панел с мощност 50 Вата може да се зарежда батерията на 12 или 24 или налагат устройства 3,7 в, 6, 9, В, с помощта на регулатора.

Електрически Характеристики

Топлинни Характеристики

Максимална Мощност Pmax

50 W

Температурен коефициент на Pmax

-0.38%/℃

Максимално захранващо напрежение Vmp

16В

Температурен коефициент на Лос

-60,5 MV/℃

Максимален Ток На Захранване На Имп

3.125 A

Температурен коефициент на Isc

2.2 mA / ℃

Напрежение на Тока VOC Отворена Верига

19.2 в

НОТК

47℃+/-2℃

Ток На Късо Съединение Isc

3.44 A

Работна Температура

-20℃ - +65℃

Максимално Напрежение На Системата

600В

Механични Характеристики

Брой клетки в ред

32

Измерване

1060X270X2.5mm

Размер на клетката

125x125 mm

Тегло

0,885 кг

Максимален толеранс на мощността

±3%

Кабел

0,5 метра 2X2. 5mm

продуктовата носи етикет за услугата

A. 1pcs 50W 16V гъвкави слънчеви батерии Б. 2pcs 50W 16V гъвкави слънчеви панели

Предимства

Висока Ефективност

Висока ефективност фотоклетка: монокристален 21%.

Ултра Лек

Благодарение на съвременни полимерни материали този продукт тежи 70% по-малко от обикновените слънчеви панели, което прави транспортирането и инсталирането на лек бриз.

Много Траен

Строго изстрадана, панел 50W е създадена, за да издържат на високо натоварване от вятър и сняг.

Лесна инсталация

Метални дупки в ъглите на изделия за закрепване на винтове за дърво и приспособленията за закрепване.

Изключително Гъвкав

Тази лента е в състояние да се намира широка гама от приложения, където стандартните панели могат да бъдат неудобни за да инсталирате, като извити покрив въздушния поток.

Защита

Диоди пълзи намаляват падането на сила причиненное сянката и осигуряват отлично представяне в околните среди низк светлина.

Връзка към Слънчевата система

1.Преди първата инсталация уверете се, че напрежението на вашата батерия е достатъчно, за да контролер распознал вид на батерията. 2.кабел батерия трябва да бъде колкото се може по-кратък, за да се сведе до минимум загубата. 3.регулатор е подходящ само за оловно-киселинни батерии: OPEN, AGM, GEL(той не е подходящ за никел-металлгидридных, литиево-йонни или други батерии). 4.регулатор такса е подходящ само за регулиране на соларни модули.Никога не свързвайте към регулатора такса друг източник на зареждане. 5.свържете батерията към регулатора на заряд - плюсовому и минусовому.той ще покаже на 1, ако ще открие батерия 12 v, 2, ако открие батерията на 24 V. 6.включете фотоелектричния модул към регулатора - плюсу и минусу. 7. свържете потребителя към регулатора на заряд - плюсовому и минусовому.

търговска марка ASUNERGE
Сгъваем Соларен Панел No
Номинална Мощност 50 W
Брой панели >20
Брой клетки 32
Макс. Силата на 50 W
Материал монокристален силиций
Размер 1060*270*3mm
Номер На Модела 50 W 16-C
Тип Слънчеви Елементи
Гъвкави Слънчеви Панели ДА

Свързани продукти