Авто електрически багажника на задната врата на багажника LEXUS Smart Induction One Foot Sensor Hands - Free Trigger Opener,сензор задната врата

81.28лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: електрически багажник, Терамонт Фолксваген, f10 задната врата, audi B7 grill, автомобилен видеорекордер с външна камера, сензор за удар с крак, audi rs4 b8 отпред, schydnia електрическа задна врата, seat altea багажника, магистрала сензор.

Лесна система за отваряне smart car Foot sensor module за LEXUS задната врата

>>>Въведение

Благодарим ви за избора на нашия продукт,Този продукт,който се отваря или затваря багажника на колата,без да докосвате тялото,той може да се постигне интелигентно и удобно управление на багажником на колата си,когато носят продукт ръце, в дъждовен ден или в други случаи.Този продукт значително ще се подобри колата на опит.

>>>Функция на продукта е и въвеждането на

* Нормален режим:в близост до зона за откриване на бронята.с крак,а след това излезте от зоната на възприятието на бронята,когато това действие ще бъде завършен,ще се генерира сигнал предизвика avalid.

* Защита от антиигры:ефективен интервал от няколко ритници в рамките на 2 секунди, много от бързи удари, ритници,режим антиигры ще влезе,трябва да изчакате 3 секунди, за да се възстанови откриване.

* Анормален режим:стъпала,камъни,клони,неравни пътища,пластмасови бутилки,миене на коли и т.н., не дават срабатывающих сигнали.

Друг Номер 9665
Сертифициране На Входящи Тестове ce
Тип Елемент Крилото На Багажника
Височина На Продукта 10cm
Тегло Деталя 1
Настаняване на превозното средство Задни
Името На Модела S-003
Вид На Материала КОРЕМНА ПРЕСА
Материал КОРЕМНА ПРЕСА
специални характеристики Функция за активиране на един крак
Широчина На Продукта 20cm
Номер Взаимообмена 489895
Номер На Производителя 541845
Дължина На Продукта 20cm
Модел Година ВСИЧКИ
Държава/регион на производство CN

Свързани продукти