600 W 220 висока ефективност на електрически вентилатор прахосмукачка выдувание събиране на прах 2 в 1 компютър филтър за пречистване на

73.08лв.

-24%

97.43лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: прахосмукачка Прахосмукачка безжична, вентилатор за въздух за PC, вентилатор за въздух, нагнетательный нагревател, колектор на прах, дим, Карчер, въздушна парцал, Машина заполированности автомобил 220v, широк Снегорин, старият пожарникар фен.

Независимо дали става дума за домашни или промишлени цели, имате нужда от такава дующий вентилатор.Това може да направи работата по-лесно, по-ефективно и да реши проблема с прах.

Характеристики:

Функция продухване-засмукване свободно проконтролирована, лесен за регулация всеки ъгъл на къщата.

Функция за засмукване соответствующа за премахване на прах върху коробочном храстите плоча, почистване на вътрешността на автомобила, както и за отстраняване на прах в ъглите на мебелите.Функция раздуване соответствующа за dedusting кутията на компютъра, завеса и почистване на легла.

Motor е най-високата мощност с технологията на температурата постоянно е приет за осигуряване на стабилизиран представяне в дейности с висока интензивност.

Мивката е изработена от прецизно качествен материал, който може да предотврати стареенето на машината.

Продукт SPEICIFICS: име: 600W електрически вентилатор с помощта на сила: 340~400W Номинална сила на входния сигнал: 600 (w) това сила: европейското Правило 2 кръгла поставете това на въздуха: 3 (куб.м / мин) брой обороти: 13000 (rpm) то е оборудвано с почистване: да характеристики выдувание въздух & събиране на прах функции

Моля, обърнете внимание, че

Мощност 600 W-това е максималната мощност на вентилатор, вместо да използва силата .

Налягане Средно Налягане
Източник На Захранване AC
Използването на За начало направи си САМ
Произход CN(произход)
Мощност 500W-799W
Номер На Модела FYZ066SC
Документ CE
Номинално Напрежение 220V
Приложение вентилатор за въздух
търговска марка ХИМОСКВА
Номинална мощност 600 W
Тип Друго

Свързани продукти