тежка бисерная ресни пискюл покритие за танцово костюм, висша мода облечи подрязване мъниста ресни

29.32лв.

-5%

30.87лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: пошейте материална обков, широки ресни, очарованието на четката, дългата слитковая ресни, покритие, котешка прическа нокти, има течаща греда, човек мъниста ресни, година ресни за декорация, dpx17.

Тази тъкан има две бродирани джантите отгоре и отдолу

ЗА ПРОДУКТА

НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО, КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ НА СВЕТОВНИЯ ПАЗАР!Abosolutely великолепна лейси плат с най-зашеметяващ дизайн.

Можете да използвате тези удивителни предмети за булчински рокли, рокли за шаферките, Рокли, цветни момичета, сватбени покривки, сватбени декори, сватбена клатча, фаты на булката, на убора......Нека ви вдъхновява да работят!

ЦВЯТ

РАЗМЕР

15cm в ширина и цена за един Ярд, ние можем да го изпрати в две или повече части, ако имате нужда от тях те в една част, а след това моля излезте съобщение .

ЦЕНИ НА ЕДРО НА ПОРЪЧКА Е ПРИЕМЛИВ

Моля, свържете се с мен за цените на едро .

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА

Тези елементи са начални ръце, понякога може да бъде 1-3 инча опора , моля, разберете.

ЗА ОБРАТНИ ВРЪЗКИ

Ние управляваме този магазин с честна и тежка работа, ние се надяваме, че всичко върви добре с всички транзакции, стоки, доставка, след продажбата.Но ние знаем, че нещата се случват, моля, разберете, ако забавяне на доставката, и целия персонал ще бъде благодарен, ако ни дадете шанс да направите това правилно, аз вярвам, че ти ще Невель обобщи.

За хора, които да ни оставят с положителни коментари, аз предварително Ви много благодарен!Вашата щедрост ще бъде перлата на историята на комунизма.

Огромно благодаря

Воспользуйся Облекло
Цвят Черен
Тип Ключова Пискюл
Материал Формован

Свързани продукти