За Nintend GBC High Light Screen LCD Modification Комплект сменяеми аксесоари за GBC 5 сегменти може да се регулира яркостта на екрана

75.75лв.

-20%

94.69лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: цветен геймбой, LCD дисплей tn, дънна платка GameBoy advance, комплект ryzen 5 3600, LCD панел hdmi, bdp-лазер, LCD-led 32-инчов телевизионна индикатор панел, gbc pad, екран на проекта, захранване gameboy.

modname=Бележка на редактора CK:

Не слагайте детайли с електронни компоненти на кабел.На зиг-заг ще доведе до разомкнутую верига, и на екрана няма да се появи.

Не избършете екрана с алкохол, използвайте влажна кърпа, отжимайте си, а след това избършете я, за да се предотврати попадането на екрана във водата.

На екран има слой, който е поляризационной фолио и не може да бъде сорвана.

Прозрачна самозалепваща лента трябва да се приложи към задната метална част.Ако той е изгубен, може да се замени с обикновена прозрачна самозалепваща лента и може да се покрие изцяло метални детайли.

Това е URL на учебник по инсталиране на

https://www.youtube.com/watch?v=vTVieBUHSPc

https://www.youtube.com/watch?v=8j3ES_APieo опаковката включва:1 X LCD модификация комплект

Подходящ за Nintend GBC High Light LCD Modification Kit.

Не трябва да се режат обвивка, дънната платка не се нуждае нито в каква заваряване, не позволявайте на любимия си автомобил, за да пострада.

Осветление може да се включва и изключва, сензорно управление, 5 сегменти, за да регулирате яркостта.С изключено задно осветяване на дисплея също толкова добре се вижда дневната светлина, както и в първоначалния екран.Максималната яркост е приблизително същата, като на яркостта на подсветката SP screen level 1.

Специален чип се използва за намаляване на консумацията на мощност,при използване на батерии 1800ма нормалното игрово време е 10-12 часа. (играе в игра през цялото време, без повторно изгаряне)

Съвместим За Nintend GBC
Тип За екрана GBC
Номер На Модела EQR475
Модел Nintendo Цвят На GameBoy
Съвместими Марка Глави.в / Модел Nintendo
Предмет на GBC High Light LCD Modification Kit
търговска марка XBERSTAR

Свързани продукти