2020 нов Bluetooth V5.0 безжични слушалки стерео слушалки слушалки поддръжка на FM радио с вграден микрофон за MP3, PC iPod, мобилен телефон

21.13лв.

-60%

52.83лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: пазете безжични слушалки, въздушни капсули husa, монитор PC mac, кристма, bluetooth прием, handfree, bluetooth слушалка, слушалка, мобилен телефон, произходът на mp3.

2020 нови безжични слушалки Bluetooth V5.0 стерео слушалки слушалки поддръжка на FM радио с вграден микрофон за MP3, PC iPod, мобилен телефон

1) 【HI-FI,CD SOUND QUALITY】 - затворен задната конструкция на слушалките bluetooth осигурява вълнуващо Hi-Fi звук с чип, BLUETOOTH V4.0 и 40-миллиметровым двигател заедно , които осигуряват изключително възпроизвеждане на звука и широк динамичен диапазон, за да гарантира изключителен качество на звука, богатите и силните на Бас, ясни и ясни върхове. 2) 【MULTI-FUNCTIONS】 - с слот за TF карти малка карта TF достатъчно за слушане на музика по всяко време и на всяко място ; с FM радио, може да слушате радио, навсякъде и по всяко време ( Забележка: FM-радио може да не работи в някои чужди страни ) . аудио жак 3,5 мм осигурява лесна кабелна връзка на различни устройства без Bluetooth. 3) 【и Удобна сгъваема конструкция】 - идва с изключително мека ушния ръчен Memory-protein, който осигурява дълготраен комфорт при използване на тази безжична слушалка.Сгъваема и лека конструкция прави безжичен bluetooth heasphone лесно за пренасяне и съхранение.Той е подходящ за използване при пътуване,почивка или всяко друго място,за да се наслаждавате на музиката навсякъде и по всяко време.

4) 【Smart Хендсфри Говорейки】 - вграден скрит чувствителен микрофон с висока разделителна способност, самата слушалка с бутон за отговор на входящо повикване, за да вземе телефонно обаждане, безжична силна връзка.

5) 【дълго време на възпроизвеждане】 - време на възпроизвеждане до 10 часа, както и продължителното време за разговори до 8 часа, време на готовност до 250 часа.

6) 【широко използвайте диапазон】 - съвместима с почти всички мобилни телефони, таблети, лаптопи, почти всички устройства с функция bluetooth.

Versión V5.0 Frecuencia 2.40 GHz-2.48 GHz Potencia ≤ 4 стока, Clase 2 Alcance efectivo 10 M Sensibilidad -84dbm/0.1% Рго Respuesta de frecuencia 20Hz-20 kHz Tasa de s/n 70 dB Distorsión 0.10% del Tamaño altavoz 40mm Apoyo A2DP 1.2, AVRCP 1.0, HSP, HSF 1.5 Tensión 3.7 vdc (batería recargable 400 mAh) Tiempo que habla 10 hora Тиемпо en espera 250 horas Tiempo de carga 2-2.5 horas Corriente 25 mA бланката operar температура -4 ~ + 131 °F (-20 ~ + 55 °C)

1.Как се зарежда тази слушалките?Свържете компютър и слушалки с помощта на USB кабел. 2.Как да стартирате слушалките и да слушате музика на компютъра си?Моля, уверете се, че компютърът ви разполага с функция bluetooth и включете bluetooth и след това натиснете бутона за включване/изключване на слушалките, и ще видите как мига син индикатор, и се пригответе за сопряжению, сърф и сопряжению, докато не се свържете.Използвайте компютър, за да тече музика и се наслаждавайте на него с помощта на слушалки. 3. Как да управлявате слушалки bluetooth с вашия мобилен телефон?а.Включете bluetooth в мобилния телефон,натиснете бутона за включване/изключване на слушалките, и ще видите мигаща синя светлина и се пригответе за сопряжению, сърф и сопряжению, докато не се свържете.Б.ако някой ви се обажда, просто трябва да щракнете с тъмно/пауза, и можете да разговаряте с приятеля си по телефона.След като завърши да говори, просто трябва да щракнете с тъмно/пауза, и можете да продължите своята музика. 4.Как да използвате функцията FM?Просто щракнете върху MEQ на слушалката, тя влиза в режим на FM, натиснете бутон "пауза", автоматично да сканира радио и кратко натиснете "volume+" и "volume -", за да изберете сканируемое радио. 5.Как да използвате функцията за MP3?Просто да поставите TF картата в слота, музика ще се пуска директно.(ние не предлагаме TF-на картата)

Съвместим Мобилен телефон, тампон от PC TV лаптоп
търговска марка КАТАССУ
Стил Слушалка
Информационни материали Безжичен
Начин На Зареждане Кабел
Кодеци Apt-X
Поддръжка На Карти Памет ДА
Бутон За Управление ДА
Принципът На Вокализма Динамичен
Регулатор На Силата На Звука ДА
други характеристики Игра за TF карта(изключени TF карта)
Тип На Щепсела НЯМА
Водоустойчив ДА
Цвят 14 цвята
Тип Слушалки Полу-отворени
Пълно Хармонично Изкривяване 0.5%
Версия На Bluetooth 5.0
Време За Зареждане 2-3 пъти
Време За Възпроизвеждане около 20 часа
Дали безжичен ДА
Безжичен Тип Bluetooth V5.0
Капацитет на батерията Литиева Батерия
Устойчивост 32ΩΩ
Максимална Изходна Мощност 1200 Mw
Активно Намаляване На Шума No
Функция Bluetooth слушалки,Микрофон, Гласово управление
Материал На Тампони За Слушалки Изкуствена Кожа
Диапазон На Съпротивление до 32 Ω
Обхват 33 фута около 10 метра
Дължина На Линия 1Nonem
Характеристики С Микрофон
Конектори 3.5 мм
Обхват Честотна Характеристика 20 - 20000Гц
Тип Магнит Неодим
Приложение поддръжка No
Чувствителност 84 дбдб
Номер На Модела LPT6
Брой Водачи 2
Време На Разговор до 20 часа
С Микрофон ДА

Свързани продукти