Машина йонизатор на вода с високо качество произвежда pH 3-11.0 алкална киселина до-800mV ORP Auto-Cleaning LCD Touch Water Filter

802.88лв.

-16%

955.81лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: чанта conca, термореактивный материал, бутилка за вода, индустриална вышивальная машина brother, система за филтриране на вода търговски, redox сензор, стъклена докосване, сензорен екран hkc, филтър вода, филтър за пречистване на вода.

Един ЩАСТЛИВ, ЗДРАВОСЛОВЕН И НАВЛАЖНЯВА: Алкална вода може да помогне детоксицировать тялото, увеличаване на енергията & филтриране hydratio на своя най точното: предварителна технология за филтриране почиства & ионизирует над 8000 литра предварителна гальванизирует технология , Интелигентен Глас: Титан 11pcs с плочи покритие от платина, приложени при на Япония е внесъл ионную мембрана, осигуряване на електролиза по-висока ефективност и по-дълго работно време.допълнителни характеристики: 110V~240V силата на част/ на нивото на водата продукт PE-аш 3.0 до 11.0 / +500-800mV ORP/ прави водата TDS от 50 до 1500ppm/ Супер голям в сащ./100% връщане на предложения, ако не сте доволни от продукта.

1. LCD дисплея показва pH и ORP, разход на потока, температурата на срока на експлоатация на филтрите, като помага на потребителя да избере подходящата вода.

2. с помощта на высокомощное захранване ДЗПО, соответствующе за много различни электропитаний в света, безопасно и сигурно.

3. електролиза с микрокомпьютерной система за автоматично управление може да работи добре във водата TDS от 50 до 1200PPM

4. той има вградена система за филтриране на вода, показваща продължителността на живота на филтъра във времето, за да се уверите, че качеството на водата е безопасно за употреба.

5. той има функция за самопочистване, за да се предотврати мащабиране.

6. Япония е внесъл чучура от неръждаема стомана, никога не ржавеющие, свободно сгибающиеся във всяка посока.

7. Титан 11pcs с платиновыми плочи покритие покритие, приложени с импортированной Япония йонна мембрана, осигурявайки електролиза по-висока ефективност и по-дългата срок на годност.Каква е ползата алкална вода IOZNIER

Мощен йонизатор на вода извлича полза от повторното овлажняване на сухите клетки и възстановяването на баланса на рН на организма.Тези невероятни антиоксидантни свойства, присъщи само на йонизирана алкална вода.

Хидратация - увеличете способността си да остане влажен

ENERGIZE-повишава нивото на енергията

Бори се със свободните радикали - защитава здравите клетки

Детоксикатор - помощ в отстраняването на токсините

Понижава киселинността на тялото - сбалансируйте нивото на рН на тялото

Възстановява електролити - захранване жизнено важни минерали и електролити

Документ
Тип
Модел
Произход CN(произход)
търговска марка Алкадропы

Свързани продукти