Smart Wifi Music LED Strip Светлини USB TV Backlight Комплект с дистанционно управление работи с Алекса Google Home 16 Color 5050 LEDs Bias Lighting

20.34лв.

-34%

31.29лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: tira led 5030, usb led luci, глух кабел, WS2812B, адресна лента, адаптиране на Wi-Fi, изолатор usb, 256 pendrive, лаптоп лампа, работа с ръкавици.

Характеристики:

- Не се налага свързване на Bluetooth или изтегляне на приложения.

- Поддръжка на 16 цвята изглежда като преливащи светлини, 11 нива на яркост.

- Led светлина съвместим за Алекса / Google Assistant.

- Той може да бъде приведена в действие компютър, переходникой USB, банката сила и повече.

- Ивица светлина се доставят с контролер и можете да включите светлината за включване / изключване, контрол с 8 режима на осветление и възстановяване на работа.

- С помощта на 4-контактна led конектор можете лесно да инсталирате светлинни ленти на телевизора, плот, стая, кухня, огледалото или на всяко място, където вие искате.

- Led ленти светлина променят цвета си и да синхронизирате музика.В зависимост от жанра музика, цветове, светлини ще се променят, за да следват ритъма или мелодии.

- С помощта на приложение smart life можете да редактирате цвят и скорост на музикален ритъм.Можете да изберете цвета, който ви харесва.

- Задаване на таймер за автоматично включване / изключване или настройки и съхранение на цветове и осветление режими в съответствие с околната среда, от която се нуждаете, или настроението ви.

- Концентратор не се изисква.Включете ивица светлина към Wi-Fi (само 2,4 Ghz), а след това можете да включите / изключите светлината, задаване на цвета или на яркостта чрез "приложение Smart life" на вашия телефон по всяко време и на всяко място.

Технически характеристики:

3 динамични режима: статичен, затухающий и светкавица

Пакет са включени:

1 x дистанционно управление (включително кнопочную батерията)

4 x 0,5 м 5050 светлинни пръти

1 x USB кабел за данни

3 x свързващи линии

3 x конектори

Бележки:

1. ръчно измерване, моля,позволете 1 ~ 3 мм грешка, благодаря.

2. поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на фигурата.

Пакет ДА
Номер На Модела комплект светещи пръчки
Тип usb light
търговска марка йинкуу

Свързани продукти