DSP FM AM SW приемник, модул Bluetooth 5.0 радио, shortwave обхват FM стерео радио 64-108 Mhz 2,3-30 Mhz с усилване на мощността

20.90лв.

-5%

22.01лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: ПДЧ, ауспуси wifi, цифров усилвател yda138 e, bluetooth fm радио, усилвател bluetooth gps, мощност на igbt, 3V, аудио dsp процесор, радио sw, дийп-усилвател на мощност.

Bluetooth 5.0 радио

Панелът трябва да закупите отделно

Описание: Характеристики:

Въвеждането на функцията модул

Този модул е снабден с полнодиапазонным къси вълни FM-радио модул с функция на приемане на аудио, Bluetooth и приемно плащане SW Радио DSP.Той също така взема колата-специфичен чип радио ПДЧ.Качеството на звука на FM кръгло и пълно, вдигане на бас, високи честоти са ясни, слой е напълно ясен, има усещането, CD качество на звука.Честотна ивица, FM поддържа излъчване на колежа 64-87MHz и гражданската авиация 118-135MHz.Пълен диапасон на къси вълни поддържа 2.6-30MHz, къса вълна на DSP е ясно, и не е лесно да отхвърли честота и канал.Обновен модул с по-висока чувствителност и по-добра противоинтерференционную производителност в сравнение с предишната версия.Модул приемник интегрира високо-чувствителен радиочип възвратно аудио обработка DSP, професионален чип стереозвука Bluetooth 5.0, усилвател на мощност стереозвука, led дисплей и други функционални схеми.Това е пълен високо-чувствителен полнодиапазонный аналогов потребителски радиомодуль.Това е много подходящо за САМ ретро радио или Bluetooth-високоговорител с полнодиапазонной функция радио.|

Електрически параметри модул:

Работно напрежение: 3.7 ~ 5.2 в

Честота FM: 64-135 Mhz (стъпка 0,1 Mhz);

Честота AM: 504-1773KHZ (стъпка 9kHz);

Честота на SW: 2,3-30 Mhz (Стъпка 5 khz)

Този модул има следните характеристики:

1. Използвайте модерна технология за цифрова обработка на възвратно аудио (DSP) и технологията на демодулация с фазата на автоподстройкой (PLL), за да направите качество на звука за по-реалистичен и производителност по-стабилна.

2. с професионална функция Bluetooth 5.0 стерео аудио получаване, удобен за мобилни телефони и компютри беспроволочно се свържете с модул за игра отбелязва през Bluetooth.

3. Качеството на звука е богато, бас пълен, високи прозрачни, и добро качество на звука незабравимо.

4. интерфейс на дисплея дисплей използва корк Led 4 числа digital, която интуитивн и великодушен, делающ дисплей за по-ярки и най-внимателно.

5. три режима на възпроизвеждане на музика: Радио режим, режим на Bluetooth, музикален режим U-диск (модул е с USB-интерфейс, запазено за U-диск).

6. с функция за пренос на глас, като преминете в режим на възпроизвеждане.

7.30 ниво на цифров диапазон на настройка на силата на звука.

8. оборудван със стерео двойно-насочете усилвател тональнозвуковой мощност 3Wx2, само необходимостта свържете 2 диктора за да формират водеща стерео радио.

Три основни инструкции за експлоатация

Бутон FM:

1. в режим радио, натиснете кратко клавиша FM за превключване на диапазона на приемане на FM (64-87MH, НА 87-108MHZ, 112-135MHz three bands cycle switching) и продължително, натиснете бутона FM> 2S, за да превключите в режим на Bluetooth .

2. в режим на Bluetooth кратко натиснете бутона за функции FM пауза и възпроизвеждане на музика с Bluetooth, дълги натиснете бутона FM> 2S, за да превключите в други режими.

100004632 S
Аксесоари за diy ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
Тип Изход 3.7 В
Работно Напрежение
Честота FM
5 S
Номер На Модела V
търговска марка DYKBmetered
АМ честота
Честота на SW
351 ПДЧ

Свързани продукти