Detox Foot Spa Array йонна detox краката spa Machine ayak masaj aleti ion cleanse foot spa machine безплатна доставка

25.99лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: 3 1 детоксикационная машина, машина вытрезвителя краката, detox-йонна спа център, ионное почистване, реклама машини вытрезвителя краката, спа детоксикация, детоксикационная метална машина, ионное почистване, детоксикационные маска за крака, йонна детоксикация спа.

Нова йонна вана за крака детоксикация ION CHI SPA почиства масиви функции: 1. высокомарочный, изработени от неръждаема стомана и пластмаса ABS 2. Общият размер( Dia H x): 3 3/4" x 2 3/4" 3. 10 рулони от неръждаема стомана и двойни намотки на реда вместо единичен 4. смогите да се използва за 50-60 срещи с нормален размер, съвместим с повечето машини 5. a трябва да има блок за спа вани на краката

Детайлни Снимки:

Обещанието На Продавача

УДОВЛЕТВОРЕНОСТ НА КЛИЕНТА

Моля, незабавно се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения преди или след извършване на покупката.Ние неуморно се стремим към това, да сте останали доволни на 100%.Можете да се свържете с нас чрез натискане на бутона "съобщение" или "чат".

Плащане

Има много начини за плащане са на разположение на сайта R4r.news например, кредитни карти, банкови преводи в реално време и офлайн плащания (банков превод и Western Union).Можете да изберете най-удобния за вас метод.За да защитите вашите интереси, плащането ще бъде временно остават R4r.news и не ще бъдат освободени, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.

Правила за връщане

Ако искате да обменят получените стоки, трябва да се свържете с нас в рамките на 7 дни от получаването на вашата поръчка.И ще трябва да заплати допълнителни разходи за доставка и върнати стоки, трябва да се съхраняват в първоначалното им състояние.

Коментари

Тъй като вашето мнение е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено желание да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Това ще ви отнеме само минута.Благодарим ви!

Номер На Модела Ан-009
Размер Standard size, compatible with most foot detox
Материал Пластмаса
Функция Помогнете машина спа вытрезвителя крака към вытрезвителю нашето тяло

Свързани продукти