Нова гореща баня на притежателя на ролка тоалетна хартия поставка за съхранение на организатор на стелажи за домашна кухня SMD66

16.32лв.

-29%

23.31лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: поставка тоалетна, титуляр хартия за пода в банята, подови полк за тоалетна, стеллажная стомана, поставка за хартия в банята, книжен рафт, рафт в тоалетната, 304-часова рецепция, подова поставка за тоалетна, Етаж.

Нова гореща баня на притежателя на ролка тоалетна хартия поставка за съхранение на организатор на стелажи за домашна кухня SMD66

Характеристики:

Стилен аксесоар за баня: с минималистичен дизайн и модерна тапицерия този състав на тоалетни кърпички ще бъде красиво изглежда страхотно във всяка баня.

Дръжте здраво: основата не се навежда и да не се навежда, което позволява лесно да се ролка тоалетна хартия, когато ви е необходимо.Компактен, държач за тоалетна хартия ще отнеме малко място на пода на вашата баня, оставяйки повече място за движение.

Побира в себе си различни размери: конструкция побира ролки тоалетна хартия на всички размери.Независимо от това дали купувате ролки тоалетна хартия, стандартен размер или гигантски, те надеждно ще лежи в наличност тъкани.

Лесен достъп: освободите място в гардероба, баня и дръжте тоалетна хартия наблизо за лесен достъп с помощта на този организатор за баня.Висока централна пръчка побира до къси или дълги ролки тоалетна хартия, осигурявайки ви винаги лесен достъп до ново рулону, когато това е необходимо.

Удобен за ползване: отвореният дизайн ви помага да следите вашите запаси

БЕЛЕЖКА:

Реалните цветове може да се различават малко от снимките, поради различни монитори и светлинния ефект

Моля, позволете отклонение 1-3 см от ръчно измерване

Спецификация:

Материал:Желязо.

Размер:14x30.5cm

1x поставка за притежателя на тоалетна хартия

Тип Инсталация Вида На Пода
Опаковка As
Няма. нива Единична стая
Материал PA+PE
Номер На Модела тоалетна хартия за баня

Свързани продукти