72 Strand смесени стъклени перли, 38 бр. всяка нишка в 10 мм за жени направи си сам бижута M12

138.17лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: винт М12, дребни кехлибарени мъниста, в сърцевината на чешки стъклени мъниста, Стъкло на топчета от 10мм, Син Топаз, набор от dyi, прехвърляне на нокти, топчета за бижута, Пионерская жена, горещи секси жени снимка.

материал: стъкло

тип: мъниста

размер: 10 мм

брой: 72 направления/38шт всеки кичур

Моля, ед начини на плащане :

В днешно време може да се плати с Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi и банков превод.Други варианти за плащане ще бъде на разположение в R4r.news в бъдеще

Как да се плати с кредитна карта :

При оформянето на поръчката да изберете кредитна карта, с помощта на която искате да се извърши плащането, и ще бъдете пренасочени към защитена страница за плащане.След това просто следвайте инструкциите на екрана.

Как да се плати по банков път :

1.на страницата на плащане изберете банков превод като метод на плащане. 2.In в секцията на услугите " Информация за банков превод ще видите информация за сметка, набирателна, необходими за превод на плащането. 3.моля, разпечатайте раздел, съдържащ информация за вашия банков превод. 4.отидете в местния банка, за да прехвърлите плащане.Носете распечатанную информация за банковия превод и покажете я на служителя на банката, преди да извърши плащането.След приключване на плащането ще се съхраняват на сигурно място в доверителна сметка. 5.Ако състоянието на вашата поръчка, не се е променило 1Cbuyer платени поръчка чрез 1D 5 дни след плащане, моля, свържете се с нас 6.при използване на банкови преводи, моля, направете достатъчно пари за покриване на таксата за обслужване на всички банки.Това гарантира, че ние ще получим вашият пълното плащане и ще ви помогне да избегнете парични загуби, причинени от връщането или спори.

Начин На Доставка

Ние обикновено предлагаме безплатна доставка E-packet Standard Shipping,която обикновено отнема 15-35 работни дни за доставка.доставка чрез EMS,DHL, UPS или FEDEX също е на разположение, ако искате да платите допълнителна такса или вашата поръчка достига големи количества.Ако вашият продукт е бил пропуснат или е повреден.Моля, свържете се с нас свободно колкото се може по-скоро.

Тип Елемент Мъниста
Произход CN(произход)
Глоба или мода Модни модели

Свързани продукти