Сензор FD-42G, фотоелектричния, сонда, дифузно отразяващи, M4 резбово Коаксиальное връзка

40.64лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: Радио 300 Mhz, А141, modchip nintendo switch, pms5003, smd 4 осезаемо преминаването тактильная бутон, кроличье радио, Сензор 24V, сензор площад, сензор pm sds011, мини-сензор.

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

2. дефектните детайли трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. ние признаваем Alipay, Западното съединение, TT,etc.след потвърждаване на обезщетение, ние аранжируем изпрати възможно най-скоро.

3. моля, внимателно потвърдете вашия адрес за доставка, преди да се предаде.Ако имате някакви въпроси, ние ще се свържем с вас навреме.

4. Ако изберете начин за доставка на продавача ,ние ще изберем експресна доставка в съответствие със стоки и адрес на резервацията.

5. обикновено стока ще бъде изпратена навреме.Понякога няколко дни може да бъде удължен, поради обичаи или времето.

6.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние ще следите спедиция и ще ви дадем правилния отговор и схема на обработка колкото е възможно по-скоро.Ние ще реши всички ваши въпроси, докато не сте доволни.

1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го изпрати обратно с датата на неговото получаване.Ако повече от 7 дни или той е бил използван, тогава няма да има връщане или замяна.

2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригиналната опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка.Купувачът носи отговорност за разходите за доставка,за да върнете продукта, ако само продукт(и) не е (са) не е така, както е обявено.

3. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог , след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с R4r.news.Или пък можете да изберете сами за замяна.

Вие се съгласявате с всички по-горе правила, когато потвърждавате поръчката в R4r.news!

Произход CN(произход)

Свързани продукти