Аниме Jojo Bizarre Adventure Customized RGB Gaming Mouse Pad настолен компютър подложка за мишка персонализирана подложка за мишка директна продажба с фабрика

9.66лв.

-14%

11.36лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: потребителски подложка за мишка, черна подложка за мишка, тенис на мат мъжете, геймърска подложка за мишка, подложка за мишка, jojo mat, подложка за мишка аниме човек, потребителски подложка за мишка, подложка за мишка rgb, притежателят на jojo.

внимание: Всички продукти са ръчно измерване, моля, позволете отклонение от 1-2 см

Характеристики на продукта: разширено и подходящ размер:този разширен подложка за мишка, подходящ както за клавиатура,така и за мишката, а също така и за други предмети на масата.Осигурете идеалното място за движение, за игри или за офис.Ултра-гладка повърхност тъкан: оптимизиран за бързо придвижване при поддържането на отлична скорост и контрол по време на игри или за работа.Осигурява най-леките движения на мишката и на най-доброто време за реакция.Устойчива на плъзгане гумена основа: при използване на мишка и клавиатура, подложка за мишка, не се плъзга и не се движи.Водоустойчивост:водоустойчив може да бъде предотвратено до известна степен вреди на продукта, причинени от разлята течност.Когато прольете в него течност,частично течност се плъзга надолу.Едновременно подложка за мишка, лесно се почиства и се размива в колата.Материал: нашият подложка за мишка, разработен с материали от естествен каучук, издръжлив дизайн могат да издържат до няколко години на употреба.Размери на продукта: нашият подложка за мишка има три режима.Светлинен и несветящийся режими.Има и чужди режими.Помолете клиента да направи избор в полза на покупката. --Версия 1: 600X300 мм-версия 2: 600 x 350 мм - версия 3: 700 x 300 мм - версия 4: 800 x 300 мм - версия 5: 900 x 400 мм

--Version 6: 330X 730 мм, Уважаеми клиенти.Трябва ясно да се разбере, че изображенията и реални обекти, които виждаме на монитора, определено ще бъдат леко изкривени, защото подложка за мишка, отпечатани върху плата, а не върху стъкло или на излъчване на светлина обекти.Изображението се изпраща към принтера.Тъй като метод за обработка на цвета на всяко устройство е различно, моля, разберете.

582308230044

Скъпи приятели, за мен е голяма чест да посетите нашия магазин.Ако ви харесват нашите продукти, но искате да имате по-голяма подложка за мишка или да го използвате за подложка, на каботажните и т.н., моля, свържете се директно с нас.Нашият подложка за мишка поддържа обичай подложки за мишки всякакъв размер, и ви пожелавам щастлив живот.

Скъпи приятели , за мен е голяма чест да посетите нашия магазин . Ако харесвате нашите продукти , но желаете да закупите подложка за мишка по-голям размер или да го използвате за подложка , на каботажните и т . Д ., Моля , свържете се директно с нас . Нашият подложка за мишка поддържа подложки за мишки всякакъв размер , и ви пожелавам щастлив живот .

В долния материал Дъвка
Пакет ДА
Име Подложка за мишка / Мат плот / мат за килими
Номер На Модела XXL
Произход CN(произход)
Статус На Продукта Склад
търговска марка Mairuige
Приложими места Къща / Офис / На Открито
Повърхностен Материал Прецизионное тъкане на платове
Размер 40Х90СМ
Материал Дъвка
Стил Аниме / Игра / Животни / Изкуство

Свързани продукти