60 бр.-кутре, кълна се в сексапил, Антично сребро Тон 2 еднопосочна, кълна се в обещанието на окачване окачване 18x14mm

10.71лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: пинки обещавам, първоначално ключодържател, обичам те езика на жестовете, отпечатък леопард зверче, накладки за ключове, знак за приятелство, ключодържател пух, кутре обещава сребро, знак за ръце, кутре обещават бижута.

Описание на продукта

Материал

Рафтинг на метален цинк

Размер

18x14mm

конвертиране на: 1 инч = 25,4 мм

Цвят

Антично сребро/бронз

Брой

Част№.

Забележка.

Ние може да приеме по поръчка.Plesae свържете се с нас

Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас преди да поръчате.

Плащане

1. ние приемаме плащане по никакъв начин.

2. плащането трябва да бъде в рамките на 15 дни от закриване на търга.

3.Ако искате никакви промени (цвят, опаковка, цената на декларации и т.н.), Просто да остави бележка , за да ме информират, когато изпращате поръчката.

Доставка

1).Цена за доставка: натиснете раздела доставка и плащане, на страницата с информация за продукта и ще видите детайли за доставка.Можете да изчислите цената на доставката, като въведете необходимата информация.

2).редовен превоз на товари: обикновено тя е на 5-18 дни fordelivery към САЩ ePacket и 10-35 дни за всички страни въздушна поща стълб на кит.Понякога доставка може да бъде засегнат от регионални фактори като забавяне в отдалечени страни/регион, при бедствие, като ураган,земетресение или човешки фактори, като big even(Олимпийски игри, световно първенство и т.н.). Ако пакетът не е бил доставен в продължение на 20 дни (Съединените американски Щати) или 25 дни държави без САЩ), моля, свържете се с мен, първо аз ще проверя за вас.

3).Поръчка на >=$150(безплатна експресна доставка, като например UPS, EMS,DHL, FedEx,SF Express, Aramex etc. )

4).Времето за обработка на стоката: време за обработка на конкретна поръчка зависи от вида на продукта и състоянието на запасите.По принцип, времето за обработка може да варира от 3 до 5 работни дни.

Правила за връщане

Ако искате да обменят получените стоки, трябва да се свържете с нас в рамките на 10 дни от датата на получаване на вашата поръчка.И ще трябва да заплати допълнителни разходи за доставка и върнати стоки, трябва да се съхраняват в първоначалното им състояние.

Глоба или мода Модни модели
Номер На Модела СРЕБРО
Тип На Окачването клетва
търговска марка CUSTOMAMA
Материал Метални
Тип На Метали цинк сплав
Тип Елемент Гадания
Стил Класически

Свързани продукти