Кучешки играчки за малки кучета интерактивно плюшено скърцат звук меки Неспокойни играчки за дъвчене смешно кученце дъвче играчка за обучение Зоотовары продукт

19.16лв.

-41%

32.48лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: шавам, куче кола, класически кученце плюш, топката куче, продукт big dog, конна обучение на кучета, непоседа играчка, котешки притурка, домашни любимци, играчка за кучета.

ЕСТЕСТВЕН ЗАЩИТЕН ГУМЕН ШЛЕМ

Играчка за кучета четитай много хубави със защитно гумено каска.Дъвченето на защита отличен сшита и повече е трайна, отколкото всяка стандартна играчки за домашни животни или консумативи.Тази играчка за куче-най-добрият вариант за вашия домашен любимец, за да се дъвчат, не се гълта.

ДВОЙНА ПИЩАЛКА ОТ МЕК ПЛЮШ

способността на кучетата да бъдат гъвкави и свободни, напълно просверливается, когато те играят с меки и една плюшена играчка.Там има два различни звука на вградените пищалок, които под плънка за комфорт и мекота.Писклив играчки са идеални, за да се запази кучета заети за по-дълго, всяко куче обича плюшевую и скрипучую играчка, голяма или малка.

ТВЪРДИ ИНТЕРАКТИВНИ ИГРАЧКИ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

шев, шевове и използван материал-високо качество.Дизайнът се отличава с оригиналност, инновационностью и издръжливост, така че вашето куче се радва на играчка в продължение на дълъг период от време.Гума каска и размера на играчки за домашни животни Chetitay - това е правилния продукт, да донесе щастие и жизнеността на любимата Си куче.

НЕТОКСИЧЕН И БЕЗОПАСЕН ЗА ВСИЧКИ КУЧЕТА

дъвченето на играчки подлага на кучето си на риск, ако продуктът е произведен от токсичен или лошо качество на тъканите.Всички играчки са свободни от всякакви токсини и кучето може да продължи да се забавляват, без да страда от страничните ефекти.Тази лека играчка е безопасна за всяко куче, за да се дъвчат, да се носят, да се търкаля и изобщо да играе.

НЕ САМО ЗДРАВИ ПЪЛНЕНИ СКЪРЦАТ ИГРАЧКИ

всяка играчка за кучета има две пищялките, и кучето ще иска да играят с играчки по-често, отколкото не.Chetitay-това е повече от играчка, комбинирайте я с вашите дрехи почивка, и тя ще изглежда добре като аксесоар за кучета.Приятна плюшен доставка на домашни любимци може да бъде взето, навсякъде, където желаете, тъй като това е модерно.

Тип Набиране No
Тип Писклив Играчки За Домашни Кучета/Топка Играчка/Дъвки Играчка
Материал Полар
F Кучешки играчки Traing
Костюм за малки кучета/големи кучета
Характеристика Здрава гума и плюш
Дропшиппинг ДА
Тип Играчки Скърцане Играчки
търговска марка Четитай
Произход CN(произход)

Свързани продукти