Sunding Smart Bluetooth Heart Rate монитори спортни съоръжения в гърдите колан безжични упражнения Heart Rate Band за бягане и колоездене

24.01лв.

-29%

34.30лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: скорост на слуха, сензор на сърцето, стартирането на оборудване, сандинг мравка, cubrebotas ciclismo, монитор на сърдечната честота wego, спортен топ, сила на ръцете, сърдечната честота, монитор на сърдечната честота в гърдите колан зелен.

Абонатите магазин имат допълнителни отстъпки

Sunding Smart Bluetooth Heart Rate монитори спортни съоръжения в гърдите колан безжични упражнения Heart Rate Band за бягане и колоездене

【За продукта】

1. маломощная предаване Bluetooth 4.0 с използване на приложения за постигане на безжичен трансфер на данни

2. Диапазон на регулиране на дължината на гърдите колан: 70-120 см

3. Батерия 1 CR2032, около 700 часа

4. водоустойчивый, sweatproof, лесен за почистване

5. Тегло: 64 грама

6. изисквания към хардуера: Система Amdroid 4.4 и по-горе, ios и телефон имат поддръжка за Bluetooth 4.0.

【Характеристики На Продукта】

1. технология Bluetooth 4.0 low energy синхронизира приложение на мобилни приложения, се записват данни за сърцебиене в реално време и определя състоянието на сърцето.

2. данните са точни, осигурявайки най-високата, средната тарифа на сърцето, време на тренировката и други данни,

3. точно контролирайте при упражнение на сърдечната честота и разход на калории, продължавайте да се наблюдава за промени в сърдечната честота по време на тренировка, помага да се разбере състоянието на физическа сертификати, своевременно корректируйте методи на обучение за повишаване на cardiorespiratory издръжливост.

За използване на

Изтегляне на софтуер за IPhone: joycunelite

Android телефонът може да изтеглите на адрес www.joycune.com приложен софтуер

По време на работа на клиента могат да се появят следните проблеми, които не са били забелязани.По-долу са дадени решения, данни от нашите инженери: (Моля, потвърдете ги едно след друго)

1. изключване на Bluetooth на други мобилни телефони, за да сте сигурни, че текущия мобилен телефон и устройство са свързани в момента.

2. в настройките на Bluetooth на мобилния телефон включете Bluetooth, отмяна на предишното сдвояване (т.е. премахване на предишната двойка), изпълнете повторно сканиране и извършете сдвояване.

3. преинсталиране на колан тарифа на сърцето Bluetooth: след извличане на батерията колан тарифа на сърцето Bluetooth, чакайте повече от 10s, инсталирайте отново батерията, вижте отново, и спаривайте.

4.Ако използвате връзка към приложението, моля, уверете се, че Bluetooth е включен, когато приложението работи с Bluetooth и приложението да работи Bluetooth (операция Bluetooth Android устройство може да се наложи включване на позициониране).

5.при използване на приложения, моля, уверете се, че само едно приложение в момента е свързан към колана на сърдечния ритъм.Можете да затворите други нежелани приложения във фонов режим.

6. препоръчително е да се използват нашето приложение за свързване на устройството: joycunelite.

【Пакетът включва】

1X Bluetooth мониторинг на сърдечната честота

1x ръководство за експлоатация

Моля, Обърнете Внимание :

- Разликата в цвят и размер: благодарение на разделителната способност на екрана, светлинния ефект и грешки на измерването,

реални обекти могат да се различават малко от снимки, надявам се на вашето разбиране.Голямо благодаря!

Цени на едро Разчитайте на нас по всяко време
Изисквания към устройството Android 4.4 и по-горе, ios и телефон имат Bluetooth 4.0
Произход CN(произход)
Номер На Модела SD-521
Марката На Продукта Сандинг
Цвят Черен
Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се Можете да го добавите в своя списък с магазини , Ако ви харесва нашия магазин
Удобни съвети за закупуване на Добавете го към вашия списък с желания, ако ви харесва този елемент
Име Сензор За Сърдечната Честота При Физическо Натоварване

Свързани продукти