Logitech M185 Mice 2.4 G Wireless Mouse Gaming лаптоп КОМПЮТРИ Компютърни игри за Windows, Mac OS, Linux

20.25лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: мишка logitech m325, Logitech mx518 мишка, A4 tech, m185, м570, безжична мишка kpop, logitech, мишка logitech, Ратон Mi, славна модел o wireless.

Logitech M185 Mice 2.4 G Wireless Mouse Gaming лаптоп КОМПЮТРИ Компютърни игри за Windows, Mac OS, Linux

Моля, обърнете внимание:ние купуваме храни има два варианта, опаковка и не на опаковката, не е за опаковане на продукти и опаковки на продукти същото, ние просто спестявайки ви опаковката на транспортни разходи, за да е по-добре да ви предоставим цена, можете да сте сигурни, че продуктът е 100% оригинален и ние гарантираме, че купувате продукт в процеса на транспортиране, толкова по-сигурно и удобно.Ако имате някакви въпроси,можете да се свържете с нас!Пакет: приемник Logitech M185 сив+Mano (без пакет+без батерии) приемник Logitech M185 Red+Mano (без пакет+без батерии) приемник Logitech M185 blue+Mano (без пакет+без батерии) приемник Logitech M185 сив+Mano (без батерии) приемник Logitech M185 Red+Mano (без батерии) приемник Logitech M185 blue+Mano(без батерия)

Моля, обърнете внимание: да не се включва батерията, поради ограниченията на полет със самолет

Доставка И Плащане:

1. Ние ще ви изпратим колет в рамките на 1-3 дни, след като сте направили плащането.

И следните начини на плащане се приемат R4r.news: кредитна карта, TT, Western Union и Qiwi в чантата си.

2. спедиция и безплатна доставка чрез въздушна поща стълб кит, ако теглото на опаковката за повече от 2 кг или опаковка размер по-голям от 90 см, ние ще използваме EMS и т.н. или превозва с две пакети или по-парцели въздушна поща.

3. Инструкции:размери и тегло, които сме отбелязали в детайли опаковки, които не са действителното тегло и размер на стоката, ако ви трябва да знаете действителният размер и тегло, просто трябва да се свържете с нас.

4. време за доставка:

1) превоз на развитите страни е около 7-45 дни.

2) отдалечена страна-това е около 2-8 седмици.

5. Ако купувачът иска да използва по-бърз начин на доставка, например EMS, DHL и т.н., моля свържете се с нас за доставка на увеличаване.

6. инструкции:времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила.Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.

За Митниците:

1. за да се гарантира, че ще получите вашата поръчка без да е или по-ниски вносни мита, ние я обяви като "подарък" с по-ниска цена, която не отразява общата цена, която ще платите, или пазарна стойност на продукта и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила.

2. или можете да оставите съобщение, за да ни каже колко ние трябва да се направи на митническата декларация.Ние ще се радваме да следват вашите инструкции.

3. всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.

4. доставчици не носят отговорност за закъснения, причинени от митнически отдел във вашата страна.

5. по време на международната търговия, могат да възникнат допълнителни разходи или забавяне.Ние искрено се надяваме, че няма да използвате допълнителни вносни разходи или забавяне на митническото оформяне, като причините за искането за връщане на парите или изоставяне на отрицателния отзив.

Приемник Наноприемник
Безжична Технология 2.4 Ghz
Тип Безжична 2,4 Ghz
Ориентация Ръце С Двете Си Ръце ...
Вид Хранене Батерия
Модел На Logitech m185
Батерия тип АА не inclusive
Брой ролки 1
Обхват На Wi-Fi 10 м
Номер На Модела m185
Пакет ДА
Стил Пръст
DPI 1000
Цвят Сив/Червен/Син
Режим На Работа Опто-електронна система за
Брой бутони 3
КОД AL0021
Време за излизане на пазара Юни-11
Вид На Интерфейса USB
Тегло бруто 100gg
търговска марка logitech
Приложение За Офис Употреба,За Домашна Употреба

Свързани продукти