5 бр./лот AAA тест LCD дисплей за Apple iPhone 8 7 Plus LCD сензорен дисплей дигитайзер за iPhone 7 8 Plus LCD

261.27лв.

-6%

277.95лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: ветемент хитрец, 3d пенопластовая стена, нещо dhl, earbod iphone 8, вакуум iphone 8, dhl, ipad iphone 8, птица iphone 8, портмоне за iphone 8, ebs iphone 8.

5 бр./лот тест работен LCD екран за iPhone 7 Plus сензорен екран Digitizer LCD Display Adjust Assembly For iPhone 8 Plus LCD Replacement 7 8 LCD

Цвят : Черно Бял

Размер на началния екран : 4,7 инча / 5.5 инча

На главния екран материал : високо качество

Резолюция на началния екран : 1080*1920

Този продукт е съвместим с : iPhone 7 ; за iPhone 7 Plus ; за iPhone 8 ; за iPhone Plus 8;

БЕЛЕЖКА:

Руски приятел моля, обърнете внимание: моля, попълнете пълното име на получателя във връзка с новата политика на руската митница.

Ние можем да осигурим на едро на цена, по-деталя за вас ,толкова повече отстъпки получаваш.Ако искате да поставите на едро поръчка,моля, моля, изпратете ни съобщение преди плащане, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Бихме искали да предложим отлични цени и обслужване на клиенти за дългосрочни партньори.

Различните страни имат различна данъчна политика по отношение на определени продукти, така че винаги е по-добре да се потвърди това в местния митническия орган, преди да купите.Мита и данъци, като правило, не са включени в цената на стоката и цената на доставката, вие сте отговорни за почистването на ДДС на всички покупки, това може да бъде направено чрез PRICEDURE почистване ДДС местния митнически орган във вашата страна на пребиваване.

Поради факта, че LCD екран крехка и е с висока стойност, е необходимо и важно да снимате видео, когато распаковываете pacakge, и това ще бъде валидно доказателство, когато получавате на повреден LCD екран или недостиг.Ако не спазвате това изискване, ние не поемаме отговорност за него, тъй като само тази ситуация да се случи.

Ремонт-това е интересна и вдъхновяваща нещо, но за това също са нужни някои специални умения.Ако не сте квалифицирани в ремонт, монтаж, всички операции по инсталирането трябва да се извърши ремонт в център или професионални ремонтниками.След като детайл ще бъде повреден по време на монтаж или демонтаж, той ще приключи гаранция.

Материал IPS
Категория LCD Дисплеи за Мобилни Телефони ; Тъчпад Мобилен Телефон
Вид На Допир Екран Капацитивен Екран
Комплект LCD дисплеи ДА
Цвят Черно-Бял
Съвместима Модел 1 За iPhone 7 ; за iPhone 7 Plus;
Съвместим Марка Apple iPhone
Екран > 3"
Съвместима Модел 2 За iPhone 8 ; за iPhone Plus 8;
Съвместима модел на iPhone IPHONE 8
Доставка Безплатна доставка
Състоянието На Продукта НОВО
Функция Монтаж На Смяна Ремонт
Номер На Модела За iPhone 7 8 Plus
Размер На Екрана 4.7 инча / 5.5 инча
Тип LCD дисплей и сензорен екран дигитайзер
търговска марка HQJIAJO
Гаранция 6 месеца
Разделителна Способност На Дисплея 1920x1080

Свързани продукти