15% отстъпка златна или сребърна метална верига скоби за стимулиране на гърдите наказание щипки за зърната на гърдите унисекс клип за двойки секс игри

8.16лв.

-24%

10.87лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: всичко за секс на Жените, щипки за зърната на гърдите бъчва, силни щипки за зърната на гърдите, големи щипки за зърната на гърдите, все едно PC, всичко в едно i7, мощни щипки за зърната на гърдите, фантастични щипки за зърната на гърдите, Секс, всичко в едно сензорния екран на КОМПЮТЪР.

Това е модерно напълно нови щипки за зърната на гърдите.За разлика от традиционните щипки за зърната на гърдите,които имат метални скоби, тя се слива с гумени клипове и верига .

Всички стоки, които ще бъдат изпратени на адрес, посочен от купувача, в страницата на поръчка.Преди извършване на плащането, моля, уверете се, че вашият адрес съвпада с адреса, на който искате да ни изпратите.

Детайлите ще бъдат изпратени в рамките на 3 работни дни, когато плащането ще бъде извършено успешно

Понякога дата ще бъде отложено поради недостиг на стоки, но ние ще ви уведомим за това чрез системата за съобщения R4r.news,моля, обърнете внимание на съобщението от страна на продавача, след пускането на поръчката.

Внимание : ние не носим отговорност за митнически данък или такса.Въпреки това, ние ще се намали за вас.

Моля, запознайте се с тази политика пред връщането на всеки продукт.

Преди всяко връщане,моля, свържете се с нас чрез системата за съобщения или електронна поща за обслужване на клиенти.От вас ще изисква да предостави допълнителна информация.

Върната стока трябва да бъде в първоначалното си състояние, така че ние може да претендира за връщане или замяна на стока.Детайли върнати след 7 дни получават като път за ремонт.

В този случай, купувачът носи отговорност за транспортните разходи.Ние гарантираме за всеки клиент най-доброто качество и обслужване.

Всички стоки, които преминават през строг качествен тест се гарантира, че тя е в добро състояние, преди кораб извън.

Нормално, ние осигуряваме гаранция 3 месеца за всички стоки, освен ако детайли неполноценны, а след това правете за нас от 3 дни, след като можете да получите пакет.

Върната стока трябва да бъде в първоначалното си състояние, така че ние може да претендира за връщане или замяна на стока.Детайли върнати след 7 дни получават като път за ремонт.

За да се поддържа контрол на качеството, ние лично тестваме всеки продукт, преди да изпратите.Всички детайли на 100% ново и доказан.

Уважаеми Клиенти, ние ценим вашият бизнес, ако сте доволни от нашите услуги, моля, пишете ни на положителна оценка и оценка на детайли по сделката (подробни оценки продавача) с "положителни 5 звезди". [Когато оценявате времето за доставка, моля, имайте предвид международния транзит.] Вашето признание ще ни направи по-уверени, да развиват бизнес и по-добре да ви служи.

Ако не сте доволни по някаква причина, моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем.Ние разбираме проблемите и разочарованията, които могат да възникнат у вас, и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете или пообщайтесь на trade manager

Ние работим с пн. - наказателни от 9:00 ч. до 18:00 Бей Дзин време.

Ние ще ви отговорим в рамките на 1 работен ден или по-малко.Моля, посочете номер на стоката или номер на поръчка или linkin all communications.

Материал Метални
Непристойная Снимка No
Номер На Модела G18/G19
Секси, Предполагащи No
Размер one size fits all
Тип Елемент Игри За Възрастни
търговска марка smspade

Свързани продукти